(Poistunut julkaisusta)

Business Intelligence Consultant
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Etsimme kasvavaan BI-tiimiimme ETL-/ELT-toteuttajaa Turkuun, Jyväskylään, Seinäjoelle, Kuopioon tai Vantaalle.

Tehtävä

Solteq toimii BI-kehityksen eturintamassa. Olemme edelläkävijöitä esimerkiksi DataVault- sekä pilvipohjaisissa ratkaisuissa, sekä näiden yhdistämisessä.

Ratkaisumme pyörivät pääosin Azuressa ja SQL Server-maailmassa, mutta uudet projektit toteutetaan pääsääntöisesti Snowflake-alustalle. Työn alla on myös erilaisia omia työkaluja pilvimaailman tehokkaampaan ja ketterämpään hyödyntämiseen BI:n saralla. Näissäkin projekteissa voit halutessasi olla mukana.

Visualisointipuolella voimme tarjota kovan luokan osaamista niin Qlik- kuin Microsoft-välineisiinkin.

Solteqin BI-tiimi toimii asiakastyössä avoimesti ja rehellisesti tavoitellen pitkäikäisiä asiakassuhteita. Pyrimme kehittämään toimintatapojamme jatkuvasti eteenpäin yhdessä kasvaen. Absoluuttinen laskutusaste ei ole toimintamme tärkein mittari eikä palkkamme perustu henkilökohtaiseen laskutusasteeseen. Haluamme tarjota vapaata työaikaa myös kehitystyölle sekä uuden oppimiselle.

BI-tiimimme koostuu todella kokeneista ammattilaisista. Melkein kaikilla on yli 10 vuotta kokemusta tietovarastoista ja raportoinnista. Teemme töitä yhdessä positiivisella sykkeellä. Tähän porukkaan on keräytynyt harvinaisen monta ihmistä, jotka ovat samalla sekä huippuluokan teknisiä osaajia nyrkit savessa, mutta toisaalta pystyvät kehittämään vaikkapa tiedolla johtamiseen liittyvä prosesseja asiakkaiden luona, melkein toimialalla kuin toimialalla.

Sinä

Etsimme nyt tietovarastototeuttajaa, jolla on mielummin muutaman vuoden kokemus tietovarasto- ja raportointiprojekteista.

Osaamispakistasi löytyy toivottavasti esimerkiksi:

  • Ymmärrystä asiakkaan liiketoimintaprosesseista.
  • Tietovaraston mallinnusosaamista.
  • Olet ainakin kuullut termeistä dimensionaalinen ja DataVault-mallinnus, ja toteuttanut ainakin ensimmäistä näistä.
  • SQL Server-tietokantaosaamista.
  • Kokemusta ETL-välineistä, mielummin SQL Server Integration Services.

Haittaakaan ei ole, jos sen lisäksi sattuisi löytymään osaamista:

  • Ketteristä menetelmistä, esimerkiksi scrum.
  • Raportointivälineistä, esimerkiksi QlikView, QlikSense tai PowerBI.
  • Analytiikasta, esimerkiksi R.
  • Ohjelmointiosaamista, esimerkiksi .Net C# tai Python.

Teknisen osaamisen lisäksi meillä vaaditaan vahvaa omatoimisuutta niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin suuntaan. Töitä tehdään tosiaan yhdessä, ja meillä kaikki ovat tasapuolisesti yhteyksissä suoraan asiakkaisiinkin, ei pelkästään arkkitehti, projektipäällikkö tai scrum master. Lisäksi tähän työhön täytyy löytyä todellista intohimoa, ja kovaa intoa oppia uutta. Meidän porukassa saa oppia Suomen kovimmilta tekijöiltä.

Työsi painopisteitä voidaan tarkastaa halutessasi myös omien intohimojesi mukaan.

Hae

Jos työskentely Suomen BI-kentän etulinjassa kiinnostaa, lähetä meille hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jani Liimatta 040 777 1142.

Tai tiedätkö jonkun jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!