(Poistunut julkaisusta)

Business Intelligence (BI) Specialist
Borenius Asianajotoimisto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Haemme pääkonttorillemme Helsingin keskustaan Business Intelligence (BI) Specialistia vakituiseen työsuhteeseen.

Boreniuksen taloustiimi palvelee noin sataa juristiamme sekä muita tukitoimintojamme Helsingissä ja Tampereella. Lisäksi avustamme tarvittaessa henkilöstöämme Pietarissa, Lontoossa ja New Yorkissa. Boreniuksella työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä, ja olemme yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista.

Toimenkuva

Tulet toimimaan osana kuuden hengen tiimiä ja pääset osallistumaan erityisesti taloushallinnon raportointitehtäviin. Vastaat muun muassa data-analytiikasta, raportointijärjestelmien käytöstä ja kehittämisestä, ennustamisesta ja näihin liittyvien prosessien kehittämisestä. BI Specialistin toimenkuvaan kuuluu sekä taloushallinnon että liiketoiminnan käytössä olevien järjestelmien (ERP/PMS, CRM) käyttäminen. Lisäksi toimit liiketoimintajohdon aktiivisena sparraajana.

Työskentely meillä

Sinua odottaa vastuullinen ja monipuolinen tehtäväkenttä sekä mahdollisuus laajentaa työnkuvaa myös muihin taloushallinnon tehtäviin. Jokainen työntekijämme voi vaikuttaa itse omaan kehittymiseensä oman esimiehen ja osaavan tiimin tuella. Borenius tarjoaa koko henkilöstölleen korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen tueksi. Vakituisen työpaikan lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut.

Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme myös löytämään hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välille.

Toivomme sinulta

Sinulla on laskentatoimen tuntemusta ja kokemusta liiketoiminnan talouden johtamisen tukemisesta. Arvostamme aiempaa kokemusta liiketoiminnan raportoinnista ja sisäisestä laskennasta sekä BI-analytiikkajärjestelmien käytöstä ja/tai kehittämisestä. Olet suorittanut kaupallisen tai teknisen yliopistotasoisen tutkinnon (esimerkiksi KTM tai DI) ja osaat hallita ja analysoida eri järjestelmien tuottamaa dataa sekä katsoa asioita laajemmasta näkökulmasta. Osaat valmiiden raportointialustojen käyttämisen lisäksi myös aktiivisesti kehittää raportointia, ja sinulla on teknistä ymmärrystä ja mahdollisesti laajempaakin osaamista (esim. SQL- ja/tai ohjelmointiosaamista).

Toivomme sinulta joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä kykyä työskennellä aikataulupaineiden alla. Tarkkuus, järjestelmällisyys ja positiivinen palveluasenne tulevat esille päivittäisessä työssäsi, sillä tulet työskentelemään koko henkilöstömme kanssa. Otteesi työhön on itsenäinen ja reipas. Meillä viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on positiivinen asenne sekä kunnianhimoa ja palavaa intoa kehittyä alansa huippuammattilaiseksi.

Tarvitset työssäsi

  • erinomaisia raportointi- ja BI-taitoja
  • erinomaisia MS Office -taitoja, etenkin Excel
  • erinomaista kielitaitoa (suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi)

Luemme eduksesi

  • vahvan järjestelmäosaamisen
  • SQL- ja/tai ohjelmointitaidot
  • aikaisemman kokemuksen BI-alustoista ja niiden kehittämisestä
  • kokemuksen vastaavista tehtävistä

Hae meille töihin

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi, CV:si, tutkintotodistuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 9.8.2020.

Työt alkavat sopimuksen mukaan syys-lokakuussa 2020. Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Anne-Mari Patteri p. 040 778 8770 perjantaina 17.7. klo 10–12, maanantaina 27.7. klo 13–15 ja torstaina 6.8. klo 10–12.