(Poistunut julkaisusta)

Business intelligence -asiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Kela on monia mahdollisuuksia tarjoava ICT-alan työnantaja. ICT-palveluissamme työskentelee yli 600 asiantuntijaa. Tuotamme sosiaaliturvan etuustietojärjestelmät, sähköiset asiointipalvelut kansalaisille, Kelan sisäiset ICT-palvelut sekä näihin liittyvän tiedon varastoinnin ja hyödyntämisen.

Lähivuosien merkittävimpiä haasteita on koko Kelan kattavan tietovaraston rakentaminen, sekä uusien dataa hyödyntävien palvelujen kehittäminen.

Haemme Kelan ICT-palvelujen tulosyksikköön Helsinkiin Business intelligence -asiantuntijaa (Cognos).

Business intelligence -asiantuntijana kehität ja ylläpidät Kelan keskitettyä, tietovarastopohjaista raportointia. Teknisen kehitystyön ohella keskityt erityisesti raportoinnin konseptien, sekä tiedon visualisoinnin kehittämiseen.

Työskentelet tietovarastoinnin ja raportoinnin ammattilaisista koostuvassa scrum-tiimissä. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtäviisi voi kuulua myös muita tietovarastointiin, raportointiin ja/tai analytiikkaan liittyviä töitä.

Pääasiallinen työvälineesi on Cognos Anaytics. Muut Kelan tietovarastointiin liittyvät pääteknologiat ovat Cognos TM1, Informatica PowerCenter, IBM PureData for Analytics (Netezza), sekä R.

Tehtävä on vakituinen. Toimipaikkasi on Kelan päätoimitalossa Töölössä.

Sinulla on

  • Vahva business intelligence -alueen kehittäjäkokemus
  • Intoa ja näkemystä raportoinnin, työpöytien, tiedon visualisoinnin yms. tiedon hyödyntämisratkaisujen kehittämiseen
  • Aktiivisuutta, yhteistyökykyä sekä hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot

Sinulla saattaa olla

  • Ylempi korkeakoulututkinto
  • Kokemusta Cognos/TM1-tuoteperheestä
  • Kokemusta muista tietovarastoinnin/analytiikan osa-alueista, kuten esim. ennakoivasta analytiikasta, tietomallinnuksesta tai ETL:stä
  • Kokemusta ketteristä menetelmistä

Kela työyhteisönä

Kelassa tehdään merkityksellistä työtä, jossa osaavat tekijät rakentavat yhdessä suomalaista hyvinvointia. Työkulttuuri on inhimillinen ja joustava. Asiantuntijoille tarjotaan hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhönsä sekä yhteisiin toimintatapoihin. Merkityksellinen työ ja hyvä ilmapiiri saavat ihmiset viihtymään Kelassa pitkään.

Kela työnantajana

Kela on luotettava ja vastuullinen työnantaja, joka pitää hyvää huolta työntekijöistään ja saa vuosittain kiitosta erityisesti työyhteisönsä hengestä. Kela tarjoaa myös erinomaiset työsuhde-edut.

Kela on omavarainen ja suuri ICT-talo, joka työllistää n. 600 ICT-ammattilaisia. Kela kehittää ICT-ratkaisunsa pääasiassa itse, mikä tarjoaa asiantuntijoille laajat ura-, ja kehittymismahdollisuudet. Kela panostaa vahvasti ihmisten kouluttamiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja antavat Juuso Rahkola p. 050 540 2779 ja Talvi Kiias p. 050 560 5737. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kela.fi

  • viimeinen hakupäivä 10.6.2018
  • viitekoodi U0518-363

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Liitä hakemukseesi mukaan CV ja ilmoita myös palkkatoiveesi.