(Poistunut julkaisusta)

Business Intelligence Architect
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2018

Etsimme kasvavaan BI-tiimiimme tietovarastoarkkitehtia Turkuun, Jyväskylään, Seinäjoelle, Kuopioon, Tampereelle tai Vantaalle.

Tehtävä

Solteq toimii BI-kehityksen eturintamassa. Olemme edelläkävijöitä esimerkiksi DataVault- sekä pilvipohjaisissa ratkaisuissa, sekä näiden yhdistämisessä. Ratkaisumme pyörivät pääosin Azuressa ja SQL Server-maailmassa, mutta uudet projektit toteutetaan pääsääntöisesti Snowflake-alustalle. Työn alla on myös erilaisia omia työkaluja pilvimaailman tehokkaampaan ja ketterämpään hyödyntämiseen BI:n saralla. Näissäkin kehitysprojekteissakin voit halutessasi olla mukana. Visualisointipuolella meiltä löytyy kovan luokan osaamista niin Qlik- kuin Microsoft-välineisiinkin.

Solteqin BI-tiimi toimii asiakastyössä avoimesti ja rehellisesti tavoitellen pitkäikäisiä asiakassuhteita.

Pyrimme kehittämään toimintatapojamme jatkuvasti eteenpäin yhdessä kasvaen. Absoluuttinen laskutusaste ei ole toimintamme tärkein mittari eikä palkkamme perustu henkilökohtaiseen laskutusasteeseen. Haluamme tarjota vapaata työaikaa myös kehitystyölle sekä uuden oppimiselle. 

BI-tiimimme koostuu todella kokeneista ammattilaisista. Melkein kaikilla on yli 10 vuotta kokemusta tietovarastoista ja raportoinnista. Teemme töitä yhdessä positiivisella sykkeellä. Tähän porukkaan on keräytynyt harvinaisen monta ihmistä, jotka ovat samalla sekä huippuluokan teknisiä osaajia nyrkit savessa, mutta toisaalta pystyvät kehittämään vaikkapa tiedolla johtamiseen liittyvä prosesseja asiakkaiden luona, melkein toimialalla kuin toimialalla.

Sinä

Jos olet kokenut tekijä, olet toivottavasti pohdiskellut samoja asioita kuin mekin:

  • Rakennetaanko tietovarastot tulevaisuudessakin ETL-välineillä?
  • Miten Azuren db-alustat skaalautuvat IOT-datan kanssa?
  • Onko DataVaultissa järkeä?
  • Missä kohtaa tietovarastolatauksia kannattaa automatisoida?
  • Onko virtuaalipalvelin pilviratkaisu BI-maailmassa?
  • Ovatko raportit oikea paikka tehdä ML-ratkaisuja?

Olet valmis ottamaan kokonaisvastuun projekteista ja hankkeista, sekä tarvittaessa työntämään nyrkit saveen ihan itse. DW/BI-arkkitehtina työskentelet tiiviisti ja itsenäisesti omien asiakkaidesi kanssa ohjeistaen tarvittaessa projektin muita tekijöitä. Osallistut säännöllisesti myös muiden projektien katselmointeihin ollen mukana koko ketjussa myynnin tuesta aina ylläpitovaiheeseen saakka. Työsi painopisteitä voidaan tarkastaa halutessasi myös omien intohimojesi mukaan.

Hae

Jos työskentely Suomen BI-kentän etulinjassa kiinnostaa, lähetä meille hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jani Liimatta 040 777 1142.