(Poistunut julkaisusta)

Business Insights Specialist, kokoaikainen, Roche Diagnostics Oy, Espoo
Roche Diagnostics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Tunnistatko datasta ne avainkohdat, jotka auttavat parantamaan liiketoimintaan liittyvää päätöksentekoa? Osaatko rakentaa analyyttisia malleja tukemaan markkina-arviointeja? Oletko oma-aloitteinen ja luova? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Business Insights Specialist!
 
Etsimme sinua
Me Studentworkilla haemme nyt asiakkaallemme Roche Diagnostics Oy:lle Business Insights Specialistia kolmen kuukauden määräaikaiseen IVD-markkina-analyysiprojektiin. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt siihen Studentworkin kautta.

Tehtävässä rakennat yhdessä projektiryhmän kanssa analyyttisia malleja tukemaan Roche Diagnosticsin tuotteiden markkina-analyysiä. Mallinnat esimerkiksi IVD-testiparametrien markkinapotentiaalia, joka auttaa ymmärtämään IVD-diagnostiikan roolia Suomen terveydenhuollossa. Tavoite on tunnistaa ne mahdollisuudet, jotka voivat tukea ja ohjata IVD-testausta kohti arvopohjaista terveydenhoitoa.

Tavoitteemme on edistää yksilöityä terveydenhuoltoa sekä terveysalan tutkimus- ja innovaatiotoimintaa Suomessa. Teemme laaja-alaista yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten, sairaaloiden, yliopistojen, yhteiskunnallisten vaikuttajien ja potilasjärjestöjen kanssa.

Suomessa toimii kaksi Roche-yritystä: Roche Oy ja Roche Diagnostics Oy.

Lue Roche Diagnostics Oy:stä lisää: https://www.roche.fi/

Pääasialliset tehtävät
  • Markkinapotentiaalin mallintaminen valittujen IVD-parametrien osalta Suomen terveydenhuollossa hyödyntäen sekä ulkoisia että sisäisiä tietolähteitä
Odotamme sinulta
  • Relevanttia koulutusta, esimerkiksi taloustiede, tilastotiede, kauppatieteet, matematiikka, rahoitus
  • Työkokemusta data-analytiikan parista sekä hyviä teknisiä taitoja tietojenkäsittelyssä ja analytiikassa
  • Joustavaa, itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä erinomaisia ihmissuhdetaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
Tarjoamme sinulle
  • Mahdollisuuden vaikuttaa Suomen terveydenhuoltoon
  • Olla mukana kehittämässä liiketoimintaa
  • Mielenkiintoisen projektin yhdestä maailman suurimmasta IVD yrityksestä
  • Joustavat työntekomahdollisuudet
  • Mukavat työkaverit
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin lähetäthän hakemuksesi meille palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 1.2.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.

Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!