(Poistunut julkaisusta)

Business HR Manager (äitiysloman sijaisuus)
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019

Menestyksemme nojaa taitavien asiantuntijoidemme osaamiseen ja onnistumisiin. Sinun roolisi Business HR Managerina on tukea liiketoimintaamme ihmisiin liittyvissä asioissa. Eli niissä tärkeissä asioissa.

Tehtävä

Business HR Managerina pääset osaksi kansainvälisesti kasvavan IT- ja ohjelmistotalomme tarinaa. Työssäsi tuet erityisesti Core Business Solutions -liiketoimintayksikköämme, joka työllistää tällä hetkellä yli 200 henkilöä mm. Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa. Kuulut Solteqin HR-tiimiin, jossa asioita kehitetään paljon myös porukalla.

Arkesi on siis monipuolinen. Toisaalta olet liiketoiminta- ja tiiminvetovastuullisille solteqlaisille tuki ja turva, kun apua tarvitaan esimerkiksi henkilöstön elinkaaren eri vaiheisiin liittyvissä asioissa. Toisaalta pääset kehittämään toimintatapojamme koko konsernimme laajuisesti. Tällä hetkellä panostamme voimakkaasti esimerkiksi osaamisen johtamiseen.

Vaikka asioita viedään yhdessä eteenpäin, saat paljon itsenäistä vastuuta ja vapautta toteutuksiin. Vaihteleva työarki kuluu sekä laajempien kokonaisuuksien että nopeiden toimeksiantojen parissa. Työpöytäsi on Vantaalla, mutta hommaan sisältyy myös etäpalavereja ja matkustamista muillekin toimistoillemme. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus.

Sinä

Olet etsimämme Business HR Manager, kun:

  • sinulla on tuore lähestymistapa asiantuntijaorganisaation henkilöstöjohtamiseen.
  • ymmärrät työsuhteen koko elinkaarta ja vastaukset näihin liittyviin kysymyksiin tulevat sinulta kuin apteekin hyllyltä. Sinulla on myös kyky hoitaa ja organisoida siihen liittyvät monipuoliset HR-tehtävät.
  • olet kokenut rekrytoija ja osaat toimillasi vahvistaa työnantajamielikuvaa.
  • sinulla on merkittävää kokemusta Talent Managementista.
  • osaat ja haluat kehittää Pohjoismaisen organisaatiomme toimintatapoja yksinkertaisemmiksi ja ihmisiä paremmin palveleviksi.
  • sytyt ihmisten onnistumisista ja olet henkilönä oma-aloitteinen, joustava ja sosiaalisesti taidokas. Nautit erilaisten ihmisten parissa työskentelemisestä sekä uusien ihmisten ja tilanteiden kohtaamisesta.
  • ymmärrät viestinnän merkityksen osana yrityskulttuurin kehittämistä, asioiden eteenpäin viemistä sekä johtamista. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Soveltuvan osaamisen ja koulutuksen (ylempi korkeakoulututkinto / soveltuva alempi korkeakoulututkinto) lisäksi etsimme tietysti myös henkilöä, joka sopii porukkaamme. Sen tunnistaa siitä, että asiat menevät yksin ja yhdessä eteenpäin, ja fiilis pysyy hyvänä.

Me   

Solteqlaisten missiona on tehdä huomisesta parempaa yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa. Olemme pohjoismainen toimialariippumaton digitaalisen liiketoiminnan ratkaisuihin erikoistunut toimija. Asiakkaillemme olemme kumppani, joka tietää miten digitaalinen murros käännetään voitoksi. Seitsemässämaassa työskentelevien lähes 600 asiantuntijan voimin toteutamme ratkaisuja pääosin Pohjoismaihin.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen edut ja mielenkiintoisen tehtäväkentän mutta myös sopivan matalan organisaation ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä, joka myös joustaa tarpeiden mukaan. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae

Hakumme etenee sähäkästi, joten haethan paikkaa 23.4.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Jalasaho, p. +358 400 618 415 tai kirsi.jalasaho@solteq.com.