(Poistunut julkaisusta)

Business Finance Manager / AbbVie Oy, Espoo
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019


Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 85 ammattilaista Suomessa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, virologia ja neurologia. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukee työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi.

Haemme nyt talousosastollemme

Business Finance Manageria

Työskentelet osana tiimiämme läheisessä yhteistyössä liiketoimintayksiköiden kanssa, tarjoten tukea liiketoiminnan päätöksissä ja strategian muodostamisessa talouden näkökulmasta. Keskeisimpinä tehtävinäsi on tuottaa tasokkaita analyyseja, skenaarioita ja ennustemalleja sekä vastata budjetointi- ja myynninennustamisprosessien koordinoinnista ja valmistelusta. Tuet sisäistä raportointia johdolle sekä tarjoat tukea sisäisissä liiketoiminnan kysymyksissä. Matriisiorganisaatiorakenteemme ansioista pääset työskentelemään ja vaikuttamaan tiimisi jäsenten ja liiketoimintayksiköiden lisäksi organisaatiossamme laajasti. Tehtävässäsi toimit esimiehenä Financial Analystille ja raportoit Finance Directorille.

Sinulla on useamman vuoden kokemus taloushallinnon tehtävistä ja hyvä yleiskäsitys sekä sisäisen että ulkoisen laskennan tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja into päästä edelleen kehittymään talouden ammattilaisena. Lisäksi olet jo aiemmin toiminut esimiestehtävässä tai sinulla on kokemusta tiiminvetovastuusta. Arvostamme erityisesti kykyä ottaa nopeasti haltuun talouden prosessit ja järjestelmät, ja kiinnostusta nähdä pintaa syvemmälle sekä hahmottaa kokonaisuuksia. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet tiimihenkinen tekijä, sekä omaat vahvat valmiudet luoda verkostoja paikallisten ja kansainvälisten liiketoiminnan yksiköiden kanssa. Arvostamme, että ajattelet analyyttisesti ja jaksat huolehtia yksityiskohdista. Työskentelet itseohjautuvasti ja toimit sujuvasti myös aikapaineen alla. Koska olemme maailmanlaajuinen yritys, edellytämme sujuvaa kommunikointia sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan vastuullisella ja merkityksellisellä toimialalla  osana menestyvää kansainvälistä yritystä.  Tueksesi saat osaavat kollegat ja dynaamisen työyhteisön. Tuemme oppimista ja haluamme auttaa henkilöstöämme kehittymään niin, että he voivat hyödyntää potentiaalinsa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Finance Director Päivi Kiiski ma 14.10. klo 12–14, puh. 040 9022 440. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Lotta Lunnelaan, puh 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si alla olevan hakupainikkeen kautta 22.10.2019 mennessä.

Käy tutustumassa työntekijöihimme ja työyhteisöömme osoitteessa:
www.abbvie.fi/careers/workingatabbvie.html