(Poistunut julkaisusta)

Business Development Specialist
Instru Optiikka oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Instru Optiikka Oy on optisen alan markkinajohtaja kolmella ketjullaan: Instrumentarium, Nissen ja Keops. Me Instru Optiikka Oy:ssä tarjoamme sinulle mahtavan työyhteisön, joka suuresta koostaan huolimatta toivottaa kaikki uudet työntekijät lämpimästi tervetulleiksi. Olemme perinteinen ja vakaa työnantaja, jonka toimintaa ohjaa halu toimia markkinoiden johtavana näönhuollon ammattilaisena ja asiakkaiden ykkösvalintana. Me olemme osa maailmanlaajuista GrandVision -ryhmää joka mahdollistaa kansainvälisen yhteistyön, jatkuvan kehityksen sekä mielenkiintoiset urapolut. Olemme maamme markkinajohtaja ja meille on sydämen asia löytää asiakkaan jokaiseen elämäntilanteeseen sopivat näkemisen ratkaisut.

Etsimme Espoon Sinimäkeen vuorovaikutustaitoista Business development specialistia.

Business Development Specialistin tehtävä keskittyy liiketoimintaa sekä asiakaskokemusta kehittävien projektien itsenäiseen johtamiseen. Projektit painottuvat erityisesti tietojärjestelmien ja IT prosessien kehittämiseen. Tehtävässäsi huolehdit, että aikataulu, budjetti ja asianmukainen viestintä toimivat. Ohjaat kollegoitasi kohti parempia projektijohtamisen malleja sekä varmistat, että projektiportfoliomme on aina ajan tasalla. Työskentelet yrityksessä yli osastorajojen kehittäen uusia ja nykyisiä toimintamallejamme.

Tehtävässäsi menestymiseen tarvitset rohkeutta tuoda esille huomaamiasi kehityskohteita jo olemassa olevissa käytänteissämme, sekä luomaan täysin uusia. Olemme sitoutuneet arvojemme mukaisesti rakastamaan asiakastamme ja tehtävässäsi keskeistä onkin ymmärtää ajatuksemme asiakaskokemuksen merkityksestä liiketoiminnalle. Digitaalinen muutos on haaste, johon haluat ehdottomasti tarttua.

Elät ja hengität prosesseja ja ymmärrät niiden merkityksen toimivalle liiketoiminnalle. Sinulla on jo työkokemuksen tai opintojen kautta perusymmärrys projektijohtamisesta.

Voit olla vasta työurasi alussa tai omaat jo hieman työkokemusta projektijohtamisen saralta, tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja liiketoimintalähtöinen ajattelutapa. Me opastamme ja koulutamme sinut tähän haastavaan ja mielenkiintoiseen tehtävään ja tueksesi saat rennon mutta ammattimaisen tiimin. Työskentelet sujuvasti suomeksi, sekä englanniksi.

Lisää tehtävästä kertoo Business Development Manager Toni Heikkilä puh. 050 594 4181

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana , joten ethän jätä hakemuksen jättöä viimeiseen päivään.

Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.6.2019!

Katso linkistä Business development managerimme Tonin terveiset!