(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS DEVELOPMENT SPECIALIST
Paroc Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018

Vahvistamme Parocin rakennuseristetiimiä ja etsimme sinua toimimaan tuotepäällikkönä ja liiketoiminnan kehittäjänä

Tehtäväsi on lisätä Parocin tunnettuutta, näkyvyyttä ja osaamista Suomen markkinoilla sekä tukea tuloksellista myyntiä pitkällä aikajänteellä. Toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa, keräät markkinatietoutta ja asiakastarpeita. Pyrit tunnistamaan toimenpiteitä, joilla rakennuseristeliiketoimintaamme ja -tuotteitamme sekä asiakasyhteistyötämme voidaan parantaa entisestään. Rakennat vahvat suhteet alan toimijoihin ja päättäjiin (mm. rakennusalan asiakkaat, julkiset organisaatiot, viranomaiset, oppilaitokset) ja olet vaikuttamassa alan kehittämiseen ja tulevaisuuteen. Suunnittelet kampanjoita, myynnin ja markkinoinnin aktiviteetteja sekä tuet myyntitiimiämme tuomalla näkemyksellisyyttä tuotteistamme ja eristemarkkinoista. Keräät ja analysoit markkinoilta tunnistettuja kehitysideoita ja edistät niitä yhdessä tuotekehityksemme ja tarjoomakehitystiimimme kanssa. Tehtävässä raportoit rakennuseristeiden Nordic-alueen myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta soveltuvaa taustaa rakentamisesta tai rakennusteknisten tuotteiden ja ratkaisujen parista (esim. tuotepäällikkö, tuotekehitys, myynti). Tehtävässä hyödynnät rakennusteknistä koulutustaustaasi ja/tai vahvaa ammatillista kokemustasi alalta sekä tietämystäsi rakennusalan toimijoista. Olet parhaimmillasi yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, kykeneväinen ja halukas vaikuttamaan asioihin sekä kehittämään toimintaa ja ratkaisuja. Tuot lisäarvoa tehtävässä kyvylläsi analysoida markkinoiden muutoksia ja tuoteratkaisujamme sekä näkemyksellisyydelläsi kehittää toimintaa asiakkaidemme parhaaksi. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kieltä.

Tarjoamme itsenäisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän menestyvässä ja kehittyvässä yrityksessä. Pääset edistämään rakennusalan kehittymistä paloturvallisilla ja energiatehokkailla ratkaisuillamme. Tehtävässä sinua tukee Parocin paikalliset kollegat ja verkostot sekä huippuratkaisumme. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.com viitenumerolla FI-12860 viimeistään 12.8.2018. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Esko Oja, puh. 0207 420 535 ja Ari Ansiomäki puh. 0207 420 570.