(Poistunut julkaisusta)

Business Development Specialist, Vantaa
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Etsimme Vantaalle liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista.

Tehtävässä toimit Comatec Groupin liiketoiminnan kehitysprojektien vastuuhenkilönä. Vastaat liiketoiminnan kehittämiseen liittyvästä yhteistyöstä sekä sisäisesti että ulkoisesti eri sidosryhmien kanssa. Toimit myös konsernijohdon tukena toimintaympäristön analysoinnissa ja yritystutkimukseen liittyvissä tehtävissä. Roolin tarkoitus on konsernin liiketoiminnan kehittäminen siten että konsernille syntyy kilpailuetua ja mahdollisuus tarjota asiakkaille entistä laadukkaampaa, tehokkaampaa ja syvällisempää palvelua ja osaamista.

Olet jo muutaman vuoden työkokemuksen omaava kauppatieteiden maisteri tai tuotantotalouden diplomi-insinööri. Olet suorittanut korkeakoulututkintosi ja lopputyösi menestyksekkäästi. Sinulla on opintojesi tai työkokemuksesi perusteella näkemystä yhdellä tai useammalla näistä aloista: strateginen johtaminen, laskentatoimi, markkinointi, teollisuustalous ja innovaatiojohtaminen. Tehtävä on määräaikainen, kesto 31.12.2019 asti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 2.4.2018 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.
 

<!-- end ngIf: job.data.jobDescription --><!-- ngIf: job.data.otherOrContactInformation -->Yhteystiedot

Miikka Riittinen, puh. 040 860 1670, miikka.riittinen@comatec.fi