(Poistunut julkaisusta)

Business Development Specialist, Helsinki, Leadfeeder
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2019
Asiakasyrityksemme Leadfeeder hakee kasvavaan ja kansainväliseen tiimiinsä yrittäjähenkistä sekä kehittymisintoista Business Development Specialistia, joka nauttii nopeatempoisesta työstä ja haluaa kasvaa myynnin ammattilaiseksi yrityksen mukana. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä työskentelemään innovatiivisen tuotteen parissa, yhdessä Suomen nopeimmin kasvavimmassa teknologian startup yrityksessä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset kasvattamaan Leadfeederin jo valmiiksi huikeaa asiakaskuntaa uusasiakashankinnan kautta. Työsi on merkityksellistä, sillä Leadfeederin työkalun avulla asiakkaat voivat kehittää myyntiä, kasvattaa liikevaihtoa ja prospektoida entistä enemmän potentiaalisia asiakkaita. Saat työhösi parhaimmat mahdolliset työkalut, kattavan perehdytyksen sekä sinulle henkilökohtaisesti räätälöidyn uravalmennuksen.

Tarjoamme

Ammatillisesti kehittävän ja monipuolisen työn innovatiivisen tuotteen parissa

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävän tiimimatkan ulkomaille

Mahdollisuuden päästä työskentelemään kansainvälisessä startup yrityksessä

Nuorekkaan ja kannustavan työilmapiirin, jossa viihtyminen on taattu

Kattavan perehdytyksen sekä personoidun uravalmennuksen

Etätyö mahdollisuuden.

TYÖNKUVA
Uusasiakashankinta, joka pitää sisällään mm. yritysten myynti- ja markkinointijohtajien kontaktoinnin

Prospektointi sekä tapaamisten varaaminen

Tuotteen esittely ja asiakkaiden kouluttaminen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tässä tehtävässä koulutustakin tärkeämpää on kunnianhimoinen sekä ennakkoluuloton suhtautuminen myyntityöhön. Yritys asettaa tavoitteensa korkealle, joten on tärkeää, että sinullakin on korkeat tavoitteet oman itsesi ja urakehityksesi suhteen. Saat työhösi parhaat mahdolliset edellytykset, joten loppu riippuu sinusta!

Etsimällämme henkilöllä on:

Määrätietoinen ja innostunut asenne työhön

Aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai myyntityöstä

Tehtävään soveltuva koulutus (esimerkiksi kaupallinen)

Hyvät tietototekniset taidot

Sujuvan suomen sekä englannin kielitaito.


Katsomme eduksi:

Aiemman kokemuksen startup yrityksessä työskentelemisestä

Työskentelyn SaaS tuotteiden parissa

Aiemman markkinoinnin ja B2B myynnin osaamisen.


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Mikonkatu 17 C, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Leadfeederin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Leadfeeder on Helsingissä vuonna 2012 perustettu startup yritys, joka tarjoaa innovatiivista myynnin ja markkinoinnin työkalua asiakasyrityksilleen. Yrityksen liikevaihto lähes kaksinkertaistui vuonna 2018 ja heidän kansainvälinen tiiminsä koostuu jo yli 60 työntekijästä, jotka työskentelevät etänä ympäri maailmaa. Leadfeeder investoi voimakkaasti resurssejaan työntekijöidensä hyvinvointiin, henkilökohtaiseen kasvuun sekä työympäristöön.