(Poistunut julkaisusta)

Business Development Representative
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

M-Filesin kasvu jatkuu ja etsimme Business Development Representativea vahvistamaan tiimiämme Tampereelle.

Business Development Representative (BDR) on avainroolissa markkinoinnin ja myynnin menestyksekkäässä toiminnassa. Tähän tehtävään kuuluu kaksi oleellista osa-aluetta, Inbound ja Outbound kontaktointi. Inbound tarkoittaa digitaalisen markkinoinnin tuottamaa asiakasaktiivisuutta. Hyvänä esimerkkinä on asiakkaan lähettämä www-lomake, jossa toivotaan esittelyajan sopimista. BDR kontaktoi henkilön ja sopii hänelle sopivan ajan ja organisoi Teams-tapaamisen. Outbound tarkoittaa omaa aktiivista asiakaskontaktointia uusasiakashankintaa varten. Uusasiakashankinnassa tärkeimmät työvälineet ovat henkilökohtaiset sähköpostit ja puhelinkontaktointi. Uusasiakashankinnassa toimitaan asiakassuunnitelman mukaisesti. Tarjoamme palveluamme yrityksille, joiden liiketoiminnan kokemuksemme mukaan arvioimme hyötyvän M-Filesista.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, tuloshakuisuutta sekä kykyä avata keskusteluja asiakasyritysten päättäjien kanssa. Nautit asiakaspalvelusta ja koet luontevaksi keskustelun erilaisten ihmisten kanssa. Olet sujuva tietokoneen ja tietojärjestelmien käyttäjä. Ennen kaikkea olet hyvä tyyppi, joka kokee omakseen ihmisläheisen työn ja asiakkaiden auttamisen.


Miksi M-Files? 

Meillä pääset suomalaiset juuret omaavaan yritykseen, jossa ollaan ylpeitä omasta ainutlaatuisesta tuotteesta! Meidän jokapäiväistä toimintaamme ohjaavat seuraavat periaatteet: "Make it Happen", "Help Others" ja "Love Customers". Henkilöstömme on nostanut M-Filesin erityisiksi vahvuuksiksi erinomaisen tiimihengen ja koko yritystason läpinäkyvän viestinnän. Jos haluat laajentaa osaamistasi tai vaihtaa työtehtäviä, sinun ei tarvitse vaihtaa yritystä, sillä M-Filesilla on hyvät mahdollisuudet urakehitykseen.

Tiesitkö muuten, että M-Files on nostettu jo 7. kertaa johtavaksi tiedonhallintaratkaisujen toimittajaksi? Lue lisää täältä. 
 

Kuulemme sinusta mielellämme pian, mutta viimeistään hakuajan päättyessä 31.1.2021. Lisätietoja tehtävästä ja työskentelystä M-Filesilla antaa Ilkka Tiilikainen, Director, Business Development (puh. +358 44 975 6032, e-mail ilkka.tiilikainen@m-files.com).