Business Development & Marketing Coordinator
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021
Pysyykö sinulla langat käsissäsi ja saat energiaa työskennellessäsi vaihtuvassa ympäristössä? Oletko työntekijänä yrittäjähenkinen, oma-aloitteinen sekä IT-maailmasta kiinnostunut monitaituri? Mikäli kyllä, jatka lukemista, niin olet askeleen lähempänä urasi seuraavaa mielenkiintoista haastetta.

Työnkuvasi tulee määrittymään tarkemmin osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan, mutta toivomme sinulta valmiutta hypätä rooliin, jossa työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Työsi sisältää monipuolisesti johdon ja myynnin tukemista, mutta toisaalta myös markkinoinnillisia tehtäviä, käytännön hallinnollisia tehtäviä ja muita operatiivisen työn kannalta tärkeitä osa-alueita.

Tarjoamme sinulle uniikin tilaisuuden työskennellä osana kasvavaa yritystä kansainvälisessä ympäristössä, laajan työnkuvan, vastuuta sekä tilaisuuden tuoda omat näkemyksesi esiin. Asiakkaamme on vahvassa kasvuvaiheessa ja toimii mobiili- ja ohjelmistokehityksen parissa. Tulet kuulemaan yrityksestä tarkemmin rekryprosessin edetessä.
KUVAUS
Business Development & Marketing Coordinatorina työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin johdon kuin myynninkin kanssa. Tuet myyntiprosesseihin liittyvissä tehtävissä, kuten erilaisten materiaalien tuottamisessa, ylläpidät ja kehität yleisiä hallinnollisia rutiineja ja käytäntöjä, työskentelet markkinointiin liittyvissä asioissa joko yksin tai kumppanin kanssa sekä olet osaamisesi mukaan tekemisissä myös lähemmin liiketoimintaan liittyvissä asioissa.
Työnkuvasi on laaja ja tehtävät tulevat määrittymään tarkemmin osaamisesi mukaan.

Tarjoamme


* Monipuolisen tehtävänkuvan, jossa pääset vaikuttamaan työsi sisältöön
* Motivoivan työympäristön, jossa pääset osaksi kasvavaa organisaatiota
* Mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä

TYÖNKUVA

* Johdon ja myynnin tukeminen
* Markkinoinnin työtehtävät
* Operatiivisten asioiden kehittäminen ja monipuoliset hallinnolliset työtehtävät
* Muut työtehtävät, joita kasvu ja osaamisesi saattaa tuoda mukanaan!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävä sopii hyvin henkilölle, jolla on sujuvat vuorovaikutustaidot, hyvät organisointikyvyt, itseohjautuva työskentelytyyli ja ymmärrys It-maailmasta, sen perusteista ja liiketoiminnasta. Toivomme sinulta sujuvaa kielitaitoa suomen ja englannin osalta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Toivomme sinulta myös tarkkuutta, hyvää kirjallista viestintää sekä halukkuutta ja valmiutta toimia muuttuvassa ympäristössä.
Kaupallisen puolen kokemus ja osaaminen nähdään tehtävässä menestymisen kannalta tärkeänä.

Ideaalihakijallamme on:
* Soveltuva koulutustausta (esim. kauppakorkeakoulu tai IT-opintotausta)
* Sujuvat vuorovaikutustaidot sekä rohkeutta kommunikoida
* Kunnianhimoinen asenne ja kyky työskennellä toisinaan nopeatempoisessakin ympäristössä
* Sujuva suomi ja englanti
* Relevanttia työkokemusta monipuolisista toimistotehtävistä sekä roolista, jossa olet työskennellyt läheisesti operatiivisen työn parissa
* Matkustushalukkuutta

Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Vakituinen työsuhde Academic Workin kanssa, mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseemme myöhemmin
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakkaamme puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Tulemme kertomaan asiakasyrityksestä tarkemmin prosessin edetessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1510130
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere