Business Development Manager
Biosafe - Biological Safety Solutions Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haemme nyt asiakasyrityksellemme, kuopiolaiselle Biosafe Oy:lle, Business Development Manageria

Business Development Managerin tehtävässä vastaat Biosafe Oy:n liiketoiminnan tuloksellisesta kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista. Rakennat yritykselle uudenlaista myyntiorganisaatiota, hoidat avainasiakasmyyntiä ja verkostoidut yhteistyökumppaneiden kanssa. Uusasiakashankinta on myös luonteva osa myynnillistä toimenkuvaasi. Tavoitteellisena henkilönä sinulla on mahdollisuus kehittyä tehtäväsi myötä myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Raportoit tehtävässä Biosafe Oy:n toimitusjohtajalle.

Miksi Biosafe?

Biosafe on kasvava ja kehittyvä, ainutlaatuista kansainvälistä palveluliiketoimintaa tarjoava yritys. Meillä on aito halu auttaa asiakkaitamme, joita ovat maailman johtavat alan yritykset, ja olemme vakiinnuttaneet paikkamme luotettuna kumppanina. Työn sisältö ja merkityksellisyys ovat ehdottomat vahvuutemme. Haemme edelleen vahvaa kasvua, erityisesti Pohjois-Amerikan markkinoilta ja vahvistamme brändimme tunnettuutta toimialalla, johon myös sinä voit vaikuttaa omalla työpanoksellasi. Sinulla on Business Development Managerin tehtävässä erinomaiset mahdollisuudet työskennellä kansainvälisen myynnin parissa ja rakentaa Biosafen menestystarinaa.  

Autamme asiakkaitamme tuomaan uusia ja turvallisia tuotteita elintarvikemarkkinoille. Palveluvalikoimaamme kuuluu elävien mikro-organismien tai mikrobifermentaatiosta johdettujen tuotteiden laboratorio- ja muita turvallisuustutkimuksia sekä konsultointia. Asiakkaidemme tuotteiden käyttökohteita ovat mm. elintarvikkeet, rehut, kasvinsuojelu ja kosmetiikka. Palvelemme asiakkaitamme kaikkialta maailmasta Kuopiossa.  

Lisätietoa tehtävästä antavat MPS-Yhtiöiden konsultit Mika Herlin, puh. 050-4167617, sekä Hilkka Hirvasniemi, puh. 050-3235193. Täytä hakulomake ja liitä siihen hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV hakupainikkeen kautta 5.12. mennessä.

Sijainti: Microkatu 1, Kuopio

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot