(Poistunut julkaisusta)

Business Development Manager
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Haemme digitaaliseen liiketoimintaan intohimolla suhtautuvaa Business Development Manageria rakentamaan Digital Commerce -liiketoiminnan kasvua.

Tehtäväsi sydän on uusien asiakkuuksien hankkiminen ja olemassa olevien asiakkuuksien kasvattaminen hyödyntäen huippuammattimaista organisaatiotamme sekä läheisesti kanssamme toimivaa kumppaniverkostoamme. Tarjoomaportfoliosi koostuu digitaalisen liiketoiminnan palvelukokonaisuudessa, johon sisältyvät verkkokauppa, tuotetiedonhallinta, digitaalinen markkinointi sekä kaikkikanavaisuutta tukevat palvelut.

Lähtökohtana tehtävässä menestymiseen sisäsyntyinen motivaatio asiakastyöhön, luontainen halu rakentaa asiakkaan haasteet ratkovia ratkaisuja sekä closata myyntihankkeita. Olet kiinnostunut asiakkaista ja näiden liiketoiminnasta - haluat olla rakentamassa maan parhaita digihankkeita ja menestystarinoita. Omaat arvo- ja ratkaisukeskeisen myynnin toimintatavat, ja mikä tärkeintä, suhtaudut elämään positiivisella ja voittavalla asenteella.

Pääset tehtävässä panostamaan koko persoonasi peliin niin asiakkaiden, kumppaneidemme kuin kokeneen myynti- ja konsultointitiimimme kanssa. Joukossamme saat reilusti vastuuta, vahvaa tukea ja sinulla on loistavat kehitysmahdollisuudet uraasi ajatellen.

Tarjoamme Sinulle

 •     Monipuolisen ratkaisupaletin digiliiketoiminnan osa-alueella
 •     Itsenäisen ja mielenkiintoisen työkentän, vahvasti osana sisäistä ja kumppaniemme muodostamaa tiimiä
 •     Innostavan ja kollegoita arvostavan, silti rennon työyhteisön. Meillä on tekemisen meininki ja älyttömän hyvä ilmapiiri.
 •     Mahdollisuuden kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen
 •     Kilpailukykyisen palkkauksen erinomaisine työsuhde-etuineen.

Odotamme Sinulta

 •     Näyttöjä onnistumisista ratkaisu- ja arvonmyynnin parissa
 •     Luontaista kykyä johtaa, edistää ja clousata myyntihankkeita
 •     Aktiivisuutta ja tuloshakuisuutta järjestelmällisellä otteella
 •     Kykyä asiakaskeskeiseen ajatteluun, ratkaisukeskeisyyteen ja asiakasarvon kommunikointiin
 •     Erinomaisia sosiaalisia taitoja ja tunneälyä
 •     Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa

Me

Meitä on Solteqissa lähes 600 asiantuntijaa useassa eri maassa.  Teemme tiivistä yhteistyötä eri maiden, toimispisteiden ja tiimien välillä. Avokonttorissamme vaihdetaan vauhdikkaasti ajatuksia ja sparrausta saa aina, kun sitä tarvitsee. Ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi meille urasivujen kautta viimeistään perjantaina 14.8. Lisätietoja tehtävästä antaa Myynti- ja Markkinointijohtaja Minna Ruusuvuori. Minnan tavoitat parhaiten joko perjantaina 8.8. klo 12.00-14.00 tai 12.8. klo 08.00-9.30. Voit myös nakata soittopyynnön tekstarilla tai whatsappilla numeroon +358 40 724 6431.