(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER
Boomeranger Boats Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Onko sinulla intohimoa suomalaisten tuotteiden vientikauppaan? Nautitko neuvotteluista ja ratkaisujen löytämisestä yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa? Jos vastasit molempiin ”kyllä”, saatat hyvinkin olla uusi kollegamme.

Liiketoimintamme jatkaa vahvaa kasvuaan, minkä vuoksi on syntynyt tarve löytää myyntitiimiimme Loviisaan Business Development Manager.

Business Development Manager -tehtävässä toimit toimitusjohtajan alaisuudessa kasvattamassa Boomeranger Boats Oy:n kansainvälistä liiketoimintaa. Rakennat ja otat omistajuuden omasta portfoliostasi, joka sisältää uusvenemyyntiä, varaosapaketteja, huoltosopimuksia ja prime contracting -projektitarjouksia. Tehtävänäsi on huolehtia omien projektiesi asiakaskontaktista, tarjouslaskennasta ja tarjoamisesta yrityksen muihin osastoihin tukeutuen. Tehtävässä pääset hyvään vauhtiin, kun tunnet venepuolen perustekniikan ja/tai omaksut nopeasti teknisiä konfiguraatioita, jotka opit laskemaan kustannuksiksi ja tarjoukseksi.

Tarjoamme aitoa mahdollisuutta kasvaa kansainvälisen projektikaupan ammattilaiseksi osana kokenutta ja erikoistunutta työyhteisöä. Hakemallamme henkilöllä on aito kiinnostus alaa kohtaan ja mielellään kokemusta kansainvälisestä vientiliiketoiminnasta. Työssäsi joudut matkustamaan aktiivisesti ja käytät vaivatta englannin kieltä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Voit olla urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä, sillä autamme sinua kasvamaan alan ammattilaiseksi, kunhan kykysi ja asenteesi ovat kohdallaan. Sinulla on relevantti korkeakoulututkinto (esim. DI tai KTM), lyömätön looginen päättelykyky sekä valmius jatkossa hallita projekteja ja sidosryhmiä itsenäisesti. Tarjoamme haasteellisen ja erittäin monipuolisen työn mielenkiintoisten räätälöityjen erikoistuotteiden parissa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi tunnuksella FI-14604 mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 27.10.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Kirpi Niemenmaa, puh. 040 512 0257.