(Poistunut julkaisusta)

Business Development Manager
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2019

thyssenkrupp Aerospace Finland Oy on osa kansainvälistä thyssenkrupp-konsernia. Suomen yksikön päävastuuna on asiakastarpeiden hallinta Pohjoismaissa. Olemme osa konsernin materiaaliryhmää ja sen lentokone- ja puolustusvälineyksikköä. Toimimme osana asiakkaidemme prosessia ja vastaamme asiakkaidemme materiaalitoimitusketjusta sovituin osin.


Etsimme kansainvälisen thyssenkruppin Suomen yksikölle, Aerospace Finland Oy:lle sinua

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

kehittämään yrityksen asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti.

Tulet vastaamaan merkittävästä, kansainvälisestä asiakkaastamme. Pääpaino tehtävässä on asiakkuuksien kehittämistyössä sekä nykyisten asiakkuuksien hoitamisessa. Vastaat sopimushallinnasta ja hinnoittelusta, toimitusten sujuvuudesta ja kommunikoit näistä aktiivisesti. Olennainen osa tehtävää on huolehtia siitä, että palvelukonsepti ja asiakkuus kehittyvät vastaamaan tulevaisuuden strategisia tavoitteita. Tekemistäsi tukee myynnin operatiivinen tiimi. Työstäsi raportoit toimitusjohtajalle. Työpisteesi sijaitsee valintasi mukaan joko Jämsässä tai Tampereella.


Olet valmis käärimään hihat ja ottamaan kokonaisvaltaisesti vastuun suurimmista asiakkuuksistamme. Myynnillinen osaamisesi voi olla karttunut erilaisestakin ympäristöstä, mutta omaat kokemusta vastuullisista asiakkuuksien kehitystehtävistä ja sopimushallinnasta. Olet taitava neuvottelija ja osaat hahmottaa eri osapuolten intressejä ja pitää kokonaisuuden hyppysissäsi. Hyvä tilannetajusi ja joustavuutesi ovat valttikorttejasi asiakaskohtaamisissa. Ymmärrät teollisuuslaitoksen ansaintalogiikkaa ja myös taloudellisia realiteetteja. Hallitset konsernikielemme englannin. Ruotsin kieli on ehdoton etu, muttei välttämätöntä. Työ vaatii jonkin verran matkustusvalmiutta.


Tarjoamme haastavan ja vastuullisen roolin merkittävän asiakkuutemme kehitystehtävissä. Olemme pieni yksikkö, mutta kansainvälisen konsernin tekeminen maustaa arkipäiväämme. Organisaatiomme tarjoaa myös kansainvälisiä uramahdollisuuksia, sekä koulutusta ja tukiverkoston. Me puolestamme tarjoamme rennon ja välittömän ilmapiirin, jossa voit olla oma itsesi. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.


Kiinnostuitko? Voit hakea tehtävää osoitteessa www.adecco.fi liittämällä hakuun mukaan CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen, viimeistään 21.8.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Anna-Leena Mustonen, puh. 050 386 9112 (ma-pe klo 15-16).