(Poistunut julkaisusta)

Business Development Manager
Kingspan Insulation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Kingspan Insulation on maailman johtava tehokkaiden fenoli-, polyuretaani- ja tyhjiölevyeristeiden valmistaja. Yritys on osa laajempaa Kingspan Group -konsernia, jonka tuotteisiin kuuluvat markkinoiden tehokkaimmat lämmöneristeet, ympäristöteknologia ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävä teknologia. Irlannissa 1960 -luvun lopulla perustettu Kingspan Group on maailmanlaajuinen toimija, jonka kaikkien toimialojen yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2017 noin 3,7 miljardia euroa.
Kankaanpäässä lämmöneristeitä vuodesta 1977 asti valmistanut Kingspan Insulation Oy tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman tuotteita ja asiantuntijuutta lämmöneristemarkkinoille Pohjois-Euroopassa. Valikoimiimme kuuluu Therma™- ja Sauna-Satu® -polyuretaanieristeet, sekä entistä tehokkaammat Kooltherm®-tuoteperhe ja OPTIM-R® –tyhjiöeristejärjestelmät. www.kingspaneristeet.fi

Haemme nyt Business Development Manageria
rakennesuunnittelu- ja rakennuttaja-asiakkuuksiin

Business Development Managerina vastuullasi on Kooltherm-lämmöneristeiden myynti ja markkinointi yritysasiakkaille Länsi-Suomen alueella. Työskentelet alueella kotikonttorista käsin. Pääasiakkaitasi ovat mm. rakennesuunnittelijat, arkkitehdit, rakennuttajakonsultit ja kiinteistöomistajat. Teet aktiivista työtä uuden eristämisratkaisun tietoisuuden ja tunnettuuden kasvattamiseksi alan ammattilaisten keskuudessa. Osallistut isojen rakennuskohteiden projektimyyntiin jo suunnitteluvaiheessa ja näin edesautat asiakkaitamme menestymään hyödyntämällä edistyksellisiä ja tehokkaita eristeitä.

Ymmärrät rakennushankkeiden elinkaaren eri vaiheet hankekehityksestä suunnitteluun, rakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon. Tunnet rakentamisen käytäntöjä, vaihtoehtoisia materiaali- ja rakenneratkaisuja sekä viranomaisvaateita. Pystyt vakuuttavaan kommunikointiin rakentamisen ammattilaisten kanssa sekä ymmärrät suunnitteluratkaisujen merkityksen niin kiinteistöjen kustannusten kuin käyttömukavuuden kannalta. Sinulla on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto/kaupallinen koulutus ja kansainvälisessä yhtiössä kommunikoit myös sujuvasti englanniksi. Raportoit Suomen Business Directorille. Työtä on mahdollista tehdä joko Varsinais-Suomen tai Pirkanmaan alueella.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivoineen osoitteessa www.sihti.fi 10.8. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.