(Poistunut julkaisusta)

Business Development Manager
Arancho Doc

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2017

Käännöstoimisto Arancho Doc etsii Helsingin toimistoomme täysipäiväistä liiketoiminnan kehittäjää osaksi myyntitiimiä. Myyntihenkilönä olet asiakkaan ensimmäinen kontakti yritykseemme, joten etsimme joukkoomme ulospäinsuuntautunutta, energistä ja positiivisen asenteen omaavaa henkilöä.

Toimenkuva sisältää seuraavat työtehtävät:

 • uusasiakashankinta ja asiakkuuksien kehittäminen liiketoiminnan kasvuksi
 • kylmäsoitot markkina-alueen tai maantieteellisen sijainnin mukaisesti
 • potentiaalisten asiakkaiden tapaaminen eri tilanteissa ja tapahtumissa
 • potentiaalisten asiakkaiden sekä päätöksentekijöiden tunnistaminen asiakkaan organisaatiossa
 • asiakkaan päätöksentekijöiden ja Arancho Docin sidosryhmien välisten tapaamisten järjestäminen
 • tiimin kanssa työskenteleminen asiakkaiden tarpeita ja tavoitteita vastaavien ehdotusten luomiseksi, sopimusten solmiminen
 • osallistuminen hinnoitteluprosessiin.

Kielitaito

Etsimme tehtävään suomea äidinkielenään puhuvaa henkilöä, jolla on erittäin hyvä englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Kokemus

Sinulla tulee olla vähintään kahden vuoden kokemus myynnin tai asiakastoiminnan tehtävistä käännös- tai lokalisointiyrityksessä, jossa olet työskennellyt vähintään 500 000 euron vuotuisen liikevaihdon parissa.

Toivomme, että sinulla on tutkinto markkinoinnista tai kielistä/kääntämisestä ja että voit osoittaa ymmärtäväsi sekä kääntämiseen että lokalisointiin liittyviä prosesseja.

Jos tunnet MS Office -ohjelmien salat ja olet kuin kotonasi sosiaalisessa mediassa, sinulla on edellytykset hoitaa toimenkuvaan kuuluvat tehtävät menestyksellisesti. Käännös- ja lokalisointityökalujen ja HubSpot CRM –asiakkuudenhallintajärjestelmän tuntemus lasketaan myös eduksi.

Monta hyvää syytä liittyä joukkoomme

Tarjoamme haastavan ja antoisan työympäristön kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset työskentelemään osana monikulttuurista tiimiä. Työsopimus on vakituinen, ja sinulla on tilaisuus kasvaa ja kehittyä osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä.

Mitä tarjoamme

 • Valittu hakija voi aloittaa työssä välittömästi
 • Työsuhde on täysiaikainen, ja työtuntisi määräytyvät Suomen käytäntöjen mukaisesti
 • Tarjoamme kilpailukykyisen palkan
 • Lisäksi saatat olla oikeutettu provisio- ja bonuspalkkioihin

Ota yhteyttä

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä saatekirje ja CV englanniksi Arancho Groupin CEO:lle Danilo Monacolle – danilo.monaco@aranchodoc.com. Lisää viestin otsikkokenttään sana APPLICATION ja kerro meille muutamalla rivillä jokin hauska itseesi liittyvä tosiseikka. Sana on vapaa!

Vastaanotamme hakemuksia 29.11 saakka ja käsittelemme niitä heti joulukuun alussa.

Jos suomi ei ole äidinkielesi, hakemustasi ei oteta huomioon tehtävää täytettäessä. Säilytämme kuitenkin tietosi mahdollista myöhempää tarvetta varten.