(Poistunut julkaisusta)

Business Development Manager Varainhoidon Middle Office toimintoon
Aktia Pankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Haluatko olla mukana toteuttamassa Aktian Win in Asset Management strategiaa osallistumalla ja johtamalla siihen liittyviä erinäisiä projekteja ja hankkeita? Haemme nyt joukkoomme kokenutta teknisesti orientoitunutta kehitys- ja projektiosaajaa, jolla on näyttöä monimuotoisten hankkeiden ja kehitysprojektien läpiviemisestä.

Tehtäväkuvaus ja vastuualueet

Varainhoidon Middle Office toimii Aktian strategian keskiössä ja palvelee koko Aktiaa sijoittamiseen liittyvissä hankkeissa. Strategiamme mukaan päämääränä on mm. laajentaa varainhoidon kilpailukykyistä tarjontaa sekä tuoda palkitun varainhoidon osaamista entistä paremmin asiakkaidemme ulottuville. Haluamme luoda kasvulle vakaan pohjan rakentamalla sujuvia ja regulaation vaatimuksia täyttäviä prosesseja ja työkaluja. Business Development Managerina osallistut hankkeiden suunnitteluun sekä käytännön toteutukseen Aktian projektinhallintamalleja noudattaen.

Toivottu osaaminen

Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää, että

• Sinulla on kokemusta ja kykyä johtaa projekteja itsenäisesti, haluat ja osaat kantaa vastuuta
• Olet tiimipelaaja, joka voi työskennellä yli tiimi- ja yksikkörajojen
•Olet järjestelmällinen, hallitset kokonaisuuksia ja osaat tuottaa dokumentaatiota
• Osaat käsitellä dataa ja olet teknisesti kyvykäs
• Haluat ymmärtää prosesseja aina alusta loppuun asti
• Sinulla on aiempaa kokemusta finanssialalta ja varainhoitotoiminnoista
• Olet proaktiivinen ja sinulla on halu tehdä töitä kädet savessa

Tuntemus Aktian varainhoitoalueen tuotantoympäristöstä tai Digia Financial Systems (Samstock järjestelmäperheestä) katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän vahvasti kasvavan liiketoiminnan keskiössä. Tehtävässä pääset osallistumaan merkittäviin erisuuruisiin projekteihin, kehittymään ammattilaisena sekä vaikuttamaan työpäiviisi. Työilmapiiri on innostava ja Aktian arvot rohkeasti, osaavasti ja yhdessä ohjaavat toimintaamme eteenpäin. Osaavat kollegat neuvovat ja sparraavat sinua. Työpaikkana on Aktian vastikään valmistuneet uudet modernit tilat Helsingin ydinkeskustassa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Nils Lundberg puh 050 349 1231, tavoitat hänet parhaiten sähköpostitse nils.lundberg@aktia.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Hakuaika päättyy 29.11.2020.

Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoinnin jo hakuaikana! Täytämme toimen heti sopivan henkilön löydyttyä.