(Poistunut julkaisusta)

Business Development Manager, Network and Security Services
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana asiakkaan liiketoiminnalle. Connectivity-yksikössä vastaamme asiakkaiden verkko- ja tietoturvapalveluista, tietoliikenneliittymistä, sekä näihin liittyvistä asiantuntijapalveluista. 

Business Development Manager, Network and Security Services

Haemme Elisan Network and Security Services-liiketoimintaan Business Development Manageria vastaamaan palveluiden kehittämisestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle mahtavan tilaisuuden päästä mukaan johtavan suomalaisen tietoliikenne-, ICT- ja online-palveluiden B2B-puolen liiketoimintaan. Toimit yhdessä kovan luokan tietoliikenne- ja tietoturvapalveluiden alueen osaajien - asiantuntijoiden, ratkaisusuunnittelijoiden ja Business Managereiden kanssa. Connectivity Business yksikössä meitä työskentelee kaikkiaan noin 180 tietoverkkojen ammattilaista eri rooleissa ja etsimme nyt sinua, ketterää vetäjää, viemään yritysverkkopalvelumme uudelle tasolle. 

Business Development Managerina olet vastuullinen oman vastuualueesi kehityssalkusta ja sen raportoinnista. Tehtävääsi kuuluuvat olennaisesti prosessi- ja järjestelmäkehitys, tuotekehitysprojektit ja myös kokonaisvaltainen palveluiden muotoilu. Business Development Managerina toimit kehityshankkeiden vetäjänä ja vastaat niiden onnistumisesta liiketoiminnalle. Tehtävässä otat vahvasti huomioon asiakkaamme ja potentiaalin asiakassegmentissämme PK-yrityksissä tekemällä asiakaskeskeistä palveluiden kehittämistä.

Työpisteesi sijoittuu Elisan päätoimistoon Pasilaan, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti siellä missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tehtävässä edellytämme

Sinulla on vahvaa kokemusta ja näyttöä ICT-liiketoiminnan muutoshankkeiden suunnittelusta sekä niiden jalkauttamisesta, selkeitä näyttöjä prosessien ja palveluiden kehityksestä, tuotteistuksesta ja verkko- ja tietoturva-alueen palveluista. Haet luovia ratkaisuja ja tuot rohkeasti uusia näkökulmia liiketoiminnan kehittämiseen ja ongelmanratkaisuun. Osaat positiivisesti haastaa nykyiset käytännöt sekä kyseenalaistaa omat uskomuksesi. Tehtävässä on hyödyksi myös kokemus palveluiden kaupallistamisesta ja palvelumuotoilusta. Ilahdumme positiivisesti myös ohjelmistokehitysprojektien vetokokemuksesta.

Odotamme sinulta pitkäjänteisyyttä, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, asiakasymmärrystä, uusiutumiskykyä, verkostoitumistaitoja sekä viestintätaitoja. Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto. Edellytämme sinulta sekä suomen että englannin kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista sekä hyvää esiintymistaitoa. Menestyäksesi tehtävässä, odotamme sinulta löytyvän sekä relevanttia työkokemusta vähintään viiden vuoden ajalta.

Me tarjoamme Sinulle

Työtehtäväsi on todella mielenkiintoinen ja tavoitteellinen ja sinulla tulee olemaan tukena mukavat ja huippuosaavat työkaverit, hyvä ja välittävä esimies ja lisäksi hyvät kehittymismahdollisuudet. Kilpailukykyisen palkan lisäksi saat muitakin hyviä henkilöstöetuja kuten tulosbonuksen ja alennuksia tuotteistamme ja esimerkiksi pääsyn henkilöstö outlet-kauppaamme tekniikkaostoksille! Olemme tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Hae!

Jos kiinnostuit paikasta, mutta sinulla on siihen liittyen vielä kysyttävää, niin ota yhteyttä Juhaan (juha.hilden@elisa.fi tai 010 263 8523), joka kertoo sinulle mielellään lisää!

Tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan perusmuotoinen turvallisuusselvitys.