(Poistunut julkaisusta)

Business Development Manager, Infra
Geobear Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Etsimme henkilöä, joka tuntee nykyisin rataliikenneverkossa käytössä olevat menetelmät painumaongelmien korjauksiin. Haluatko olla osa ennakkoluulotonta huipputiimiä, joka pitää huolen siitä, että yhteiskuntamme kehittyy vakaalla maaperällä myös tulevaisuudessa?

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER, INFRA

Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tutustuttaminen tarjoamiimme ratkaisuihin, ratkaisujen soveltaminen korjattaviin kohteisiin ja etujen kommunikoiminen eteenpäin päättäville tahoille sekä osallistuminen korjausprojektien läpivientiin yhdessä urakoinnin kanssa. Tarjoamme mahdollisuuden tulla mukaan rakentamaan uutta liiketoimintaa, joka mahdollistaa huomattavien säästöjen aikaansaamisen korvaamalla perinteisiä pohjanvahvistuksen korjausmenetelmiä.

Rooli edellyttää yrittäjähenkisyyttä ja halua haastaa alan nykyisiä toimintatapoja. Tavoitteenamme on osaltamme mahdollistaa liikenneverkoston kustannustehokas ylläpito ja minimoida korjaustöistä johtuvat epäsuorat kustannukset. Sinulla on tekninen korkeakoulututkinto, rakennus- ja geotekniikka katsotaan eduksi. Kontaktiverkostosi on laaja ja sinulla on vahvaa työkokemusta rakennussektorilla joko urakoinnin tai materiaalitoimitusten parissa. Olet myös tutustunut painumakorjauksissa käytettäviin menetelmiin.

Ymmärrät asiakkaidemme ongelmia ja osaat vakuuttaa heidät tarjoamiemme ratkaisujen eduista. Kykenet johtamaan itse itseäsi ja työskentelemään stressin alla. Olet motivoitunut, oma-aloitteinen ja määrätietoinen tekijä, jolla on erinomaiset viestintä-, yhteistyö- ja esiintymistaidot. Olet valmis matkustamaan säännöllisesti. Toimipisteesi on joko Espoossa tai Pirkkalassa.

Sinulle tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisellä pelikentällä, jossa pääset itse rakentamaan ja kehittämään omaa vastuualuettasi, hyvät urakehitysmahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut. Tartu haasteeseen!

Lisätietoja Geobearista ja tästä tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, Research Consultant Terhi Nikkilä p. 050 410 0196 (9.7.–22.7. välisenä aikana Research Consultant Ella Raskila p. 050 595 9350). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 31.7.2018 mennessä kotisivujemme www.personnel.fi kautta.