(Poistunut julkaisusta)

Business Development Manager - Helsinki
Kingspan Insulation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018
Kingspan Insulation on maailman johtava tehokkaiden fenoli-, polyuretaani- ja tyhjiölevyeristeiden valmistaja. Yritys on osa laajempaa Kingspan Group -konsernia, jonka tuotteisiin kuuluvat markkinoiden tehokkaimmat lämmöneristeet, ympäristöteknologia ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävä teknologia. Irlannissa 1960 -luvun lopulla perustettu Kingspan Group on maailmanlaajuinen toimija, jonka kaikkien toimialojen yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2017 noin 3,7 miljardia euroa. Kankaanpäässä lämmöneristeitä vuodesta 1977 asti valmistanut Kingspan Insulation Oy tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman tuotteita ja asiantuntijuutta lämmöneristemarkkinoille Pohjois-Euroopassa. Valikoimiimme kuuluu Therma™- ja Sauna-Satu® -polyuretaanieristeet, sekä entistä tehokkaammat Kooltherm®-tuoteperhe ja OPTIM-R® –tyhjiöeristejärjestelmät. www.kingspaneristeet.fi      Etsimme Business Development Manageria rakennesuunnittelu- ja rakennuttaja-asiakkuuksiin Kingspan Insulation Oy:lle pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävän kuvaus

Otat vastuullesi Kooltherm®-lämmöneristeiden myynnin ja markkinoinnin b-to-b asiakkaille PK-seudulla remontointikohteisiin. Pääasiakkaitasi ovat mm. rakennesuunnittelijat, arkkitehdit, rakennuttajakonsultit ja kiinteistöomistajat. Teet aktiivista työtä uuden eristämisratkaisun tietoisuuden ja tunnettuuden kasvattamiseksi alan ammattilaisten keskuudessa. Osallistut isojen remontointikohteiden projektimyyntiin jo suunnitteluvaiheessa ja näin edesautat asiakkaitamme menestymään hyödyntämällä edistyksellisiä ja tehokkaita eristeitä.
 

Odotamme sinulta

Ymmärrät rakennushankkeiden elinkaaren eri vaiheet hankekehityksestä, suunnitteluun, rakentamiseen ja kiinteistöjen ylläpitoon. Tunnet rakentamisen käytäntöjä, vaihtoehtoisia materiaali- ja rakenneratkaisuja sekä viranomaisvaateita. Pystyt vakuuttavaan kommunikointiin rakentamisen ammattilaisten kanssa sekä ymmärrät suunnitteluratkaisujen merkityksen niin kiinteistöjen kustannusten kuin käyttömukavuuden kannalta. Sinulla on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto/kaupallinen koulutus ja kansainvälisessä yhtiössä kommunikoit myös englanniksi. Raportoit Suomen Business Directorille.   Tarjoamme Mukavan työyhteisön, jossa pääset kehittymään osana kasvavaa globaalia yritystä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen myös jatkossa. Lisäksi tarjoamme kannustavan palkan, liikunta- ja lounassetelit ja tarvittaessa autoedun (oman auton käyttö myös sallittu).   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Kati Kulin, puh. 0400 270 884 / etunimi.sukunimi@eilakaisla sekä Kingspan Insulation Oy:n Business Director Ari Tanni, puh. 040 552 3456   Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 5.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi