(Poistunut julkaisusta)

Business Development Manager, Core Business
M-Files Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018

M-Filesin kasvu jatkuu voimakkaana ja etsimme joukkoomme Business Development Manageria auttamaan asiakkaitamme löytämään heidän tarpeisiinsa sopiva tiedonhallintaratkaisu. 

Työkalupakkiisi saat maailmalla palkitun, älykkään tiedonhallinnan alustan, M-Filesin. Myynnin ja konsultoinnin organisaatiomme rautaiset ammattilaiset vastaavat varsinaisesta asiakashankkeesta, ja sinun roolisi on tunnistaa asiakastarpeet sekä selkeyttää kokonaisuus niin, että menestyksekkään hankkeen aihio syntyy. Asiakkainasi ovat ydinliiketoimintamarkkinassamme olevat suomalaiset yritykset ja organisaatiot. Hyvän M-Files-ratkaisuosaamisen hankkiminen on tärkeää ja koulutammekin sinut tiedonhallintaratkaisumme saloihin. 

Mitä toivomme sinulta? 

Viihdyt aidosti aktiivisessa, kiireisessäkin asiakastyössä. Työtä tehdään pääasiassa omalla konttorillamme Tampereella tai Espoossa, mutta matkustusvalmius Suomessa on myös tarpeen. Toivomme sinulla olevan kyky esittää omia näkemyksiäsi rakentavasti ja perustellen. Arvostamme myös ymmärrystä tietojärjestelmistä sekä vankkaa asiakastyökokemusta. 

Miksi M-Files? 

Liiketoimintamme keskiössä ovat ihmiset ja tuemme työntekijöidemme kehittymistä monin tavoin. Asiantuntijan tärkein pääoma on oma osaaminen, ja M-Filesilla pääset oppimaan uutta ja kehittämään itseäsi. Toimintaamme ohjaavat periaatteet - ylivoimainen osaaminen, saumaton yhteistyö, onnistumisen asenne ja kasvun vaaliminen - haastavat meitä oikeaan suuntaan ja meillä esimiehisyys on palvelulupaus työntekijöillemme. Etupakettimme on laaja, haluamme puitteiden olevan kunnossa ja siksi kiinnitämme huomiota työn ja vapaa-ajan tasapainoon. Modernit teknologiat ovat olennainen osa työtämme ja työtehtäväsi sovitaan yhdessä osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Jos haluat laajentaa osaamistasi tai vaihtaa työtehtäviä, sinun ei tarvitse vaihtaa yritystä, sillä M-Filesilla on hyvät mahdollisuudet urakehitykseen. 

Tämä on tilaisuutesi tulla mukaan tiedonhallinnan vallankumoukseen! Kerro meille hakemuksessasi näkemyksistäsi ja kokemuksistasi asiakastyöstä sekä siitä, millaisessa työssä viihdyt. Odotamme kuulevamme sinusta pian, viimeistään 15.7.2018. Ilkka Tiilikainen, Director, Business Development, antaa mielellään lisätietoja tehtävästä (ilkka.tiilikainen@m-files.com, puh. +358 44 975 6032).

Lähetä hakemuksesi osoitteessa https://www.m-files.com/fi/careers.