(Poistunut julkaisusta)

Business Development Manager, Aon Finland Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Etsimme asiakkaallemme Aon Finlandille BUSINESS DEVELOPMENT MANAGERIA siivittämään myynnin kasvua Health & Benefits (H&B) -ratkaisujen parissa. Tukikohtanasi on Aonin moderni toimisto Mannerheimintiellä Helsingin ydinkeskustassa. Myyntialueenasi on Etelä-Suomi, keskittyen pääosin Turun, Tampereen ja Helsingin akselille. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan työntekijän ja Aonin välille. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävässäsi yhdistät asiakkaiden HR- ja talouspäättäjien liiketoiminnan kipupisteet Aonin Health & Benefits ratkaisuihin. Kykenet kuvaamaan esimerkein ja ratkaisumyynnin keinoin Aonin H&B- palvelut luonnolliseksi osaksi asiakkaan menestystarinaa. Tämän vuoksi et tyydy pelkkään tuotemyyntiin vaan näytät asiakkaalle konkreettisesti ratkaisujen tuottaman hyödyn ja lisäarvon.

Mitä tulet käytännössä tekemään?

Ensimmäisten kuukausien aikana tavoitteenasi on ymmärtää Aonin palveluita sekä syventyä erilaisiin ratkaisuportfolioihin. Prospektoit samalla potentiaalisia asiakkaita, sekä sovit jo ensimmäiset tapaamisesi. Alussa tapaamisten tarkoitus on kartoittaa potentiaalisten asiakkaiden tarpeet, sekä mahdollisesti myydä yksittäisiä H&B- ratkaisuja. Oletamme myynnin nälkäsi kasvavan ja tähtäät askel askeleelta kokonaisvaltaisempien ja pidempiaikaisten ratkaisujen myyntiin. Asiakastapaamisistasi tuot mukana kauppojen lisäksi kehitysideoita, joiden avulla kehität myyntiprosessia vieläkin paremmaksi.

Odotamme, että ensimmäisen puolen vuoden aikana olet saanut muutaman pienemmän kaupan aikaiseksi sekä olet alkanut rakentamaan suhteita kokonaisvaltaisempia kauppoja ajatellen. Odotamme, että saat ensimmäisen kokonaisvaltaisen H&B- ratkaisun myytyä ensimmäisen vuoden aikana. Kolmen vuoden päästä toivomme, että klousaat vähintään viisi suurta diiliä vuosittain.

Mahdoton tehtäväkö? Näin varmistamme menestyksesi!

Rooli on itsenäinen, mutta ei suinkaan yksinäinen. Tukenasi ovat markkinoinnin ammattilaiset, asiakkuuspäälliköt, H&B- palveluiden asiantuntijat sekä Nordic ja EMEA -alueen kollegasi. Markkinoinnin ammattilaiset varmistavat inbound -markkinoinnin sekä sosiaalisen myynnin keinoin, että liidisi pysyvät lämpiminä. Asiakkuuspäälliköt pitävät huolta, että sinulla on ajantasainen tieto nykyisistä asiakkaista ja heidän lisämyynnin tarpeista. H&B- ratkaisujen asiantuntijat sparraavat sinua pysymään ajan tasalla ratkaisuvalikoimasta sekä tarvittaessa tulevat kanssasi tapaamiseen etsimään asiakkaan tilanteeseen sen sopivimman ratkaisun. Nordic ja EMEA -alueen kollegasi tarjoavat sinulle verkoston ja tuen lisäksi parhaat opit ja onnistumisen vinkit!


Edellytämme sinulta

Toivomme sinun olevan ratkaisukeskeisen myynnin ammattilainen jo yli viiden vuoden ajalta.

Yhteistyötaidot ja vakuuttavuus ovat persoonasi luontaisia ominaisuuksia. Tässä tehtävässä tapaat erilaisia päättäjiä, siksi avarakatseinen verkostoituminen ja uusien näkökulmien löytäminen tasoittaa tietäsi menestykseen. Pystyt keskustelemaan sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielitaidon katsomme eduksi.

Odotamme, että olet toiminnaltasi systemaattinen tekijä. Ymmärrät datan tärkeyden ja miten modernit työkalut helpottavat sinua menestymään, mutta painotat toimintaa analyysin sijaan.

Edellytämme, että käyt paljon asiakastapaamisissa. Asiakastapaamisia varten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä.


Tarjoamme sinulle

Lounas-, puhelin-, vakuutus-, kulttuuri- ja sporttietujen lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ilman yläkattoa sekä kansainvälisen yrityksen tuomat ura- ja kehitysmahdollisuudet. Meillä on tarjolla kahvista innostuneiden työkavereiden valitsemaa kahvia ja jokainen aonilainen pääsee mukaan henkilöstökerhon järjestämään vapaa-ajan ohjelmaan.

Varmistamme asiantuntijuutesi ja osaamisesi kehityksen koulutuksin sekä tarjoamme nykyaikaiset työkalut parhaan tuloksen saavuttamiseen. Esimiehesi sparraa sinua menestymään.

Yrityskulttuurissamme on vahva yhteen hiileen puhaltamisen henki, siksi on tärkeää, että ymmärrät joukkuepelin merkityksen.
Me lupaamme, että täällä sinua odottavat osaavat ja ammattitaitoiset työkaverit, joilla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa.


Arvostamme

Ruotsin kielen taitoa.


Kiinnostuitko?

Tunnistitko itsesi ja tulevan urapolkusi ilmoituksesta? Hae tehtävää rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa staffpoint.fi ja liittämällä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa toimia mahdollisimman pian!

Valitettavasti emme voi vastaanottaa työhakemuksia sähköpostitse.

Jäikö vielä mietityttämään jokin? Haun vastuukonsultti Anna Malytcheva vastaa mielellään kyselyihin. Annan tavoitat numerosta +358 45 7881 6559 tai sähköpostilla anna.malytcheva@staffpoint.fi


Lisätietoja

Anna Malytcheva
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
+358 45 7881 6559
anna.malytcheva@staffpoint.fi