(Poistunut julkaisusta)

Business Development Lead
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Haemme Helsinkiin tai Tampereelle dynaamista ja positiivista henkilöä

Business Development Lead -tehtävään

Tehtävässäsi tulet olemaan avainroolissa kehittämässä ja kasvattamassa Custom Solutions -liiketoimintaamme. Custom Solutions on kasvava yksikkö, jossa työskentelee yli 250 osaajaa monipuolisissa ja yhteiskunnallisesti merkityksellisissä hankkeissa. Meillä on laaja ja kokonaisvaltainen osaaminen modernien järjestelmien ja digitaalisten palveluiden kehittämisestä ketterin menetelmin.

Tulet toimimaan linkkinä toimitustiimiemme ja myynnin välillä ja vastuualueellesi kuuluu monipuolisesti liiketoimintaa kehittäviä tehtäviä:

  • Liiketoiminnan kasvattaminen, asiakasportfolion kehittäminen ja laajentaminen
  • Tarjoomamme ja arvolupauksemme kehittäminen ja terävöittäminen sekä sen kommunikointi asiakkaillemme.
  • Myynnin tuki ja voittavien tarjousten rakentaminen yhdessä myynnin ja tarjoustiimien kanssa
  • Uusien liiketoimintamahdollisuuksien identifiointi

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa ja rakentamassa merkittävää liiketoiminta-aluetta Digiassa. Pääset osallistumaan organisaatiomme, toimintatapamme ja kulttuurimme jatkuvaan kehittämiseen ja parantamiseen. Arvostamme osaamistasi ja kokemustasi, jonka vuoksi myös rooli muovautuu sinun näköiseksesi.

Menestyäksesi tässä tehtävissä sinulla on vahva tausta ja kokemus räätälöityjen ohjelmistoratkaisujen ja digitaalisten palveluiden liiketoiminnasta. Sinulla on hyvää osaamista ja kokemusta tarjoaman kehittämisestä sekä myynnin parissa työskentelystä. Olet asiakas- ja liiketoimintalähtöisesti ajatteleva henkilö, joka osaa nähdä asiat asiakkaan näkökulmasta ja löytää heidän ongelmiinsa ja tarpeisiinsa parhaat mahdolliset ratkaisut. Vahvuutenasi ovat niin suulliset kuin kirjalliset vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot. Ihmisenä olet positiivinen, energinen ja ratkaisuhakuinen tiimipelaaja, joka pystyy toimimaan hyvin erilaisten ihmisten kanssa.

Miksi Digia? 

Olemme reilusti yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö ja voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi. Digiarkesi sujuu projektitiimien ja alaisistaan aidosti innostuneiden esimiesten tuella. Sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi esimerkiksi koulutusten ja heimotoiminnan, mutta myös lähellä istuvien työkavereiden avulla, sillä meillä kaveria ei jätetä. Haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Hannu Arveloon, p. +358407432397. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hakuaika päättyy 31.5.2020. Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.