Business Development Essentra Oy:lle Ruoholahteen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2021

Etsimme nyt Essentra Oy:lle asiakas/myyntivastuullista Business Developmentia Ruoholahteen

Asiakasyrityskuvaus:

Essentra Components on osa maailmanlaajuista Essentra Plc konsernia. Kansainvälinen verkostomme ulottuu 33 maahan sekä käsittää 42 tuotantolaitosta ja 64 myyntikonttoria. Olemme kansainvälinen muovituotevalmistaja. Meillä on laaja valikoima tuotteita pintojen suojaamiseen, kiinnittämiseen, peittämiseen ja viimeistelyyn.  Palvelemme laaja-alaisesti teollisuuden eri osa alueita kuten esimerkiksi elektroniikan laitevalmistajia. Suomessa olemme olleet vuodesta 1998. Liikevaihto Suomessa 4 miljoonaa €

Tehtävänkuvaus:

Tehtävässäsi kasvatat olemassa olevien asiakkaiden myyntiä ja etsit uutta asiakasrajapintaa. Myymäsi tuotteet ovat laadukkaita komponentteja, joita käytetään valmistavassa teollisuudessa. Tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden palvelu osana asiakaspalvelutiimiä, sekä tarvittaessa kentällä toimivien myyjien tukena toimiminen. Työtehtäviisi lukeutuvat mm myös tilausten valmistelu sekä tarjousten tekeminen.

Mitä etsimme:

Etsimme henkilöä, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta ja näyttöä tavoitteellisesta myyntityöstä. Nautit aidosti sekä myyntityöstä että asiakaspalvelusta ja haluat saavuttaa henkilökohtaiset ja tiimin yhteiset tavoitteet. Haluat tehdä pitkäjänteistä myyntityötä ja muodostaa pitkäaikaisia asiakassuhteita. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea ja englantia, sekä mahdollisesti myös ruotsia. Taustaltasi olet teknillinen ja/tai kaupallinen ja isona etuna pidämme esimerkiksi 3D kuvien lukutaitoa ja muovimateriaalitietoutta. Hallitset yleisimmät tietokoneohjelmat ja olet ehkä jo mahdollisesti käyttänyt esimerkiksi D365:ta ja/tai Linkedin Sales Navigatoria.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kansainvälisessä yrityksessä, kuitenkin pienessä ja viihtyisässä työyhteisössä kiinnostavien ja haastavien työtehtävien parissa. Haku toteutetaan suorarekrytointina ja valittu henkilö palkataan suoraan Essentra Oy:n kirjoille. Tehtävän suunniteltu aloitus elo-syyskuussa.

Miten haet:

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä hakemuksesi oheisesta hakulinkistä. Liitäthän hakemukseesi CV:si ja hakemuskirjeesi, jossa kerrot miksi juuri sinä sopisit tähän tehtävään ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jouni Vainio

HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 120 6577 (arkisin 9-15)
jouni.vainio@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot