(Poistunut julkaisusta)

Business Development Director
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Onko uuden liiketoiminnan ideointi ja käynnistäminen lähellä sydäntäsi? DNA:lla on haussa nyt

Business Development Director

Meillä DNA:lla on monia vahvuuksia, jotka voisivat mahdollistaa meille täysin uusia liiketoimintalähtöjä. Asiakkainamme ovat noin puolet suomalaisista kotitalouksista ja yli 50 000 yritystä, myyntikanavamme ovat maanlaajuisia ja asiakaspalvelumme saa kovasti kehuja. Data- ja analytiikkakyvykkyyksiin olemme panostaneet merkittävästi, jotkut sanovat jopa, että olemme Suomen huipputasoa. 4G ja valokuitupohjaiset verkkomme ovat digitaalisen yhteiskunnan selkäranka. Taloudellinen asemamme on vahva.

Haemme nyt kokenutta ammattilaista analysoimaan ja käynnistämään uusia liiketoimintalähtöjä, meidän nykyisen tietoliikenneoperaattoriliiketoiminnan rinnalle ja tueksi.

Etsimme start-up henkistä, analyyttista ja jäsennellysti ajattelevaa innostavaa viestijää, joka ymmärtää liiketoimintoja, asiakastarpeita ja markkinoita laajasti. Olet erittäin hyvä verkostoitumaan. Uskallat haastaa olemassa olevat ajatusmallit, mutta tuot ehdotuksesi esiin rakentavasti. Sinulla on vankka kokemus uusien liiketoimintojen käynnistämisestä ja skaalaamisesta.

Ihannekandidaattina sinulla on myös kokemusta yrityskaupoista, digitaalisten liiketoimintojen ketterästä kehittämisestä tai partneroinnista. Suomen kielen lisäksi työskentelet erittäin sujuvasti englannin kielellä.

Osana pientä strategiatiimiä, pääset johtamaan hankkeita suoraan DNA:n johdon tukemana ja vahvalla mandaatilla. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus hyvin monipuolisten tehtäväkokonaisuuksien itsenäiseen johtamiseen. Kaikkea tekemistämme ohjaa vahvat arvomme nopeus, rohkeus ja mutkattomuus.

Lisäksi tarjoamme modernin ja dynaamisen työympäristön, yhteen hiileen puhaltavat työkaverit, rennon työilmapiirin ja monipuoliset henkilöstöedut. Vaikka otammekin työmme ja asiakkaamme vakavasti, yrityskulttuurillemme on ominaista turhan pönötyksen välttäminen ja toimiminen pilke silmäkulmassa. Ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki joka päivä. Olemmekin tuoreimmassa Great Place to Work -tutkimuksessa Suomen toiseksi paras työpaikka suurten yritysten sarjassa. Lue lisää: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Lisätietoja antaa mielellään strategiajohtaja Christoffer von Schantz, jonka tavoittaa numerosta 044 044 5505 parhaiten ke 20.6. klo 9-11 tai ti 26.6. klo 9-11.

Oletko sinä tuleva työkaverimme? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen rekrytointi@dna.fi 28.6.2018 mennessä. Otsikoi viestisi Business Development Director.