Business Developer
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Primary location:

HELSINKI

Voisiko sinun seuraava työsi viedä sinut kehittämään palveluita, jotka vaikuttavat meidän kaikkien suomalaisten arkeen? Ratkoa haasteita, joita moni ei ole aiemmin kohdannut? 


Prisma ja Sokos ovat Suomen johtavia käyttötavaran brändejä. Kiihdytämme nyt verkkokauppojemme ja niitä tukevien toimitusketjujen kehittämistä vastaamaan vielä paremmin asiakkaiden odotuksiin ja toiveisiin. 


Tule mukaamme kehittämään verkkokauppojamme yhdessä muiden liiketoiminnan, muotoilun ja ohjelmistokehittämisen ammattilaisten kanssa! 

Etsimme kahta Business Developeria työskentelemään S-ryhmän käyttötavaran verkkokauppojen toimitusketjun ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Roolissa tulet toimimaan toisen ketjun liiketoiminta-alueella kuitenkin tehden vahvasti yhteistyötä yli ketjurajojen.


Business Developerina vastaat voimakkaasti kasvavien käyttötavaran verkkokauppojemme kehittämisestä erityisesti toimitusketjun osalta yhdessä moniosaajatiimin ja laajan sidosryhmäjoukon kanssa. Lähimmät kollegasi ovat liiketoiminnan, muotoilun ja ohjelmistokehittämisen ammattilaisia. Yhdessä varmistatte käyttötavaran verkkokauppojemme erinomaisen asiakaskokemuksen, asiakaspolkujen laadukkuuden ja verkkokaupan kilpailukyvyn sekä toimitusketjun tehokkuuden ja asiakaslähtöisyyden.


Toiminnan, palvelumallien ja ominaisuuksien kehittäminen ovat työssäsi avainasemassa, mutta varmistat myös päivittäisen tekemisen laadun yhdessä palvelutuotannon ammattilaisten kanssa. Työmme on tasapainottelua kehittämisen ja nykyisen toiminnan optimoinnin ja ylläpidon välillä. Toimintaamme ohjaavat asiakastarpeet ja liiketoiminnalliset tavoitteet, joita muovaamme kehitettäviksi kokonaisuuksiksi.


Roolissa pääset toimimaan muun muassa tämän kaltaisten kehitysasioiden parissa

 • Keskitetyn varastoinnin ja logistiikkakoneiston hyödyntäminen osana verkkokaupan toimitusketjua.

 • Suoratoimittaminen ja ulkoiset kumppanit toimittamisen alueella sekä Last Mile -toimitukset. Monikanavaiset ostamisen ja toimittamisen ratkaisut sekä verkon ja kivijalan saumaton yhteistyö.

 • Asiakaskeskeisyys ja asiakasarvon tuottaminen. Toimitusketjun optimointi ja monipuolisten toimituskyvykkyyksien hyödyntäminen tehokkaasti ja kilpailukykyisesti.


Työssämme hyödynnämme ketteriä menetelmiä ja moderneja teknologioita. Kehittäessämme uusia ominaisuuksia ja skaalatessamme palvelua, valmiita vastauksia avoimiin kysymyksiin on niukasti. Työssäsi pääsetkin kartoittamaan erilaisia ja täysin uudenlaisia mahdollisia ratkaisuja ja ideoita yhdessä moniosaajatiimin kanssa. 


Seuraat tiiviisti verkkokaupan markkina- ja kilpailutilannetta konseptien ja teknologioiden osalta sekä analysoit uusien liiketoiminta-alueiden riskejä ja mahdollisuuksia säilyttääksemme kilpailukyvyn ja saavuttaaksemme kilpailuetua. Osaat peilata kansainvälisten kyvykkyyksien hyödyntämistä myös suomalaisessa kilpailukentässä. Toimit itseohjautuvasti ja ratkaisuhakuisesti kohti yhteisiä tavoitteita.


Mitä toivoisimme sinulta

 • Kykyä johtaa prosesseja ja pilkkoa suurempia tavoitteita kehitettäviksi kokonaisuuksiksi 

 • Kokemusta ja näkemystä liiketoimintakonseptien rakentamisesta ja kehittämisestä

 • Osaamista ja konkreettisia tuloksia toimitusketjun kehittämisestä aiemmissa tehtävissä

 • Osaamista digitaalisesta liiketoiminnasta ja/tai vähittäiskaupasta 

 • Asiakaslähtöistä, datavetoista ja tuloshakuista ajattelutapaa

 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM tai DI)

 • Kokemusta työskentelystä ketterissä organisaatioissa

 • Työhön liittyvissä asioissa kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Työskentely-ympäristösi on laaja ja kompleksinen, joten kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja omaksua uusia asioita nopeasti helpottavat sinua arjessasi. Työssäsi kohtaat paljon ihmisiä, ja näissä kohtaamisissa pääset hyödyntämään viestintä- ja vuorovaikutustaitojasi esimerkiksi keskustellessasi tiimisi kanssa liiketoiminnan tavoitteista. Vaikuttavan kommunikoinnin lisäksi olet taitava kuuntelija ja oivaltava kysyjä.


Osaat hyödyntää organisaatiomme ja ulkoisten kumppaneiden kyvykkyyksiä ja osaamista tavoitteiden saavuttamisessa sekä johtaa kehityskokonaisuuksia omatoimisesti.

Tarjoamme sinulle

 • Huumorintajuisen, lämminhenkisen ja kasvuhakuisen työyhteisön, jonka kanssa pääset helpottamaan miljoonien asiakkaidemme arkea

 • Tilaisuuden päästä mukaan työskentelemään voimakkaassa kasvussa olevan liiketoiminnan parissa

 • Vakaan, joustavan ja kehityshakuisen ympäristön, jonka toiminta pohjautuu vastuulliseen osuustoiminnallisuuteen

 • Monipuoliset ura- ja kehityspolut talon sisällä

 • Ässäläisten laajat ja monipuoliset työsuhde-edut; meillä saat alennusta ja bonusta omista tuotteistamme ja palveluistamme yli 1 800:sta toimipisteestä aina Hangosta Inariin

 • Työterveyshuolto, kulttuuri-/virike-etu ja tuettu lounasetu henkilöstöravintolassa

Hakuohjeet ja lisätietoja


Haluaisitko sinä olla kehittämässä kanssamme jatkuvasti kehittyvää verkkokauppaa ja asiakaskokemusta? Jos kyllä, seuraavaksi olisi upeaa kuulla sinusta! Kerro itsestäsi, osaamisestasi ja ammatillisista kiinnostuksen kohteistasi viimeistään torstaina 30.9.2021. 


Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, Product & Ecom Supply Chain Leadimme Mikko Lehtoniemi (Sokos) ja Kaisa Lepistö (Prisma) antavat sinulle lisätietoja tehtävästä, organisaatiosta ja meillä työskentelemisestä. 


Mikon tavoitat parhaiten 13.9. klo 14.00-15.30 ja 22.9. klo 12:00 – 13:00 numerosta 010 768 09 18 tai mikko.lehtoniemi(a)sok.fi


Kaisan tavoitat parhaiten 16.9. klo 15.00-16.00 ja 20.9. klo 15.00-16.00 numerosta 010 768 08 49 tai kaisa.m.lepisto(a)sok.fi.

#SOK
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot