(Poistunut julkaisusta)

Business Developer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

BUSINESS DEVELOPER

 

Etsimme OP Yrityspankin Middle Office -organisaatioon Helsinkiin Business Developeria vastaamaan ulkoisesta laskennasta sekä sen raportoinnista ja kehittämisestä.

 

Tehtävästä

Vastaat pääomamarkkinatuotteiden ulkoisen laskennan oikeellisuudesta ja raportoinnista sekä näiden ylläpidosta ja kehittämisestä. Toimit laskennan asiantuntijana myös erilaisissa kehityshankkeissa, suunnitellen, toteuttaen ja testaten kehityshankkeista nousevat muutostarpeet tiimin vastuualueelle kuuluviin osakirjanpitojärjestelmiin ja raportointiprosesseihin yhdessä sidosryhmien kanssa. Ylläpidät ja kehität myös laskennassa ja raportoinnissa tarvittavia kontrolleja ja täsmäytystyökaluja. Lisäksi seuraat tiiviisti pankkitoiminnan muuttuvaa toimintaympäristöä, jotta pystyt suunnittelemaan ja implementoimaan tästä nousevat muutostarpeet prosesseihin ja järjestelmiin.  Aiempi kokemuksesi vaikuttaa tehtäväkokonaisuuden laajuuteen.

 

Oikean osaajan tuntomerkit

Sinulta odotamme kokemusta pääomamarkkinatuotteista ja ulkoisen laskentatoimen menetelmistä ja käytännöistä. Kokemus pääomamarkkinatuotteiden selvitys- ja kirjanpitojärjestelmistä, tietovarasto tai viranomaisraportoinnista on sinulle eduksi. Tietotekniset taitosi ovat hyvät sekä olet mahdollisesti jo tutustunut ohjelmointikieliin (esim. Python ja SQL). Kokemus finanssialalta tai rahoitusinstrumenteista on sinulle eduksi.

Työskentelet laajojen kokonaisuuksien parissa ja odotammekin, että olet analyyttinen, järjestelmällinen sekä osaat hahmottaa monimutkaisiakin asiakokonaisuuksia. Olet luonteeltasi tarkka, kärsivällinen, periksiantamaton ja utelias. Suhtaudut positiivisesti eteen tuleviin haasteisiin ja toimit mielellään muuttuvissa olosuhteissa. Pidät kokonaisuudet hallussa myös kiireen ja paineen alla sekä kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

 

Tarjoamme sinulle

Business Developerille tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, mikä mahdollistaa vastuun ottamisen ja jatkuvan oppimisen. Pystyt myös vaikuttamaan vahvasti omaan kehityspolkuusi meillä, sillä tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme ottamaan vastaan uusia haasteita.

Teet itsenäistä asiantuntijatyötä tukenasi Markets heimon 200 kollegaa, joilta ei nauru ja tsempit lopu kesken. Meitä yhdistää vauhdikas tekemisen meininki ja kova halu tehdä loistotuloksia, mikä näkyy dealing-salissamme varsin eläväisenä tunnelmana. Työyhteisönä olemme juuri sopivan kokoinen, mikä takaakin sen, että pääset kehittymään laaja-alaiseksi pääomamarkkinoiden osaajaksi sekä seuraamaan liiketoimintaa monesta eri näkökulmasta.

Työskentelytavoiltamme olemme itseohjautuvia, mikä näkyy arjessa luottamuksena ja molemminpuolisena joustavuutena esimerkiksi työaikojen ja etätyön suhteen. Lisäksi tarjoamme hyvät työ-, palkitsemis- sekä vapaa-ajan edut ja käytössäsi ovat OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa.

 

Tästä eteenpäin

Jäikö jokin vielä askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi Mika Louhelainen, puh. 050 523 4347 tai mika.louhelainen(at)op.fi.

Onnistuimmeko vakuuttamaan sinut? Hae tehtävää sunnuntaihin 7.2.2021 mennessä lähettämällä meille hakemuksesi urasivuillamme op-careers.fi.

Odotamme jo kovasti uutta kollegaamme, minkä vuoksi tavoitteenamme on edetä rekrytointiprosessissa reippaasti. Varauduthan siis jo ensimmäisen kierroksen videohaastatteluihin viikolla 6. Toisen kierroksen haastattelut järjestämme 19.2., jolloin tavoitteena on tutustua sinuun pintaa syvempää henkilöarvioinnin ja kykytestin avulla.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

Pari sanaa OP Ryhmästä

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Yrityskulttuurimme ja arjen tekemisen ytimessä ovat arvot – ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Nämä arvot ovat mahdollistaneet osuustoiminnallisen menestyksemme läpi vuosikymmenten, ja samoissa arvoissa piilee myös tulevaisuuden kulttuurimme vahvin kulmakivi.