(Poistunut julkaisusta)

Business Developer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt OP Yrityspankin Middle Office organisaatioon Helsinkiin Business Developeria.

 

 

BUSINESS DEVELOPER

 

 

Tehtävässä olet kehittämässä Markets- liiketoimintaa yhdessä muun heimon kanssa. Rakennat yhtenäisiä toimintamalleja yhdessä liiketoiminnan kanssa ja vastaat dokumentaatiokehikon ajantasaisuudesta ja sen kehittämisestä. Vastaat, että liiketoiminnan ohjeet ovat sääntelynvaateiden ja viranomaisohjeistuksen mukaisia. Sinulle tiukka kysymys on mieluisa palaute ja haluat selvittää asiaa tarkemmin.

 

 

Tehtävässä menestymisen eväät

 

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (esimerkiksi KTM, OTM) tai kokemuksen kautta hankittua vastaavanlaista työkokemusta. Olet kiinnostunut pääomamarkkinatoiminnasta, sen prosesseista ja käytänteistä. Sinulla on kiinnostusta ja intoa perehtyä laajoihin sääntelykokonaisuuksiin ja ymmärtää niiden vaikutukset liiketoimintaan. Osaat suhtautua positiivisesti eteen tuleviin haasteisiin niiden koosta ja luonteesta riippumatta, jonka lisäksi kykenet hahmottamaan asiat osana isoa kokonaisuutta. Kokemus finanssialalta ei ole välttämätöntä, mutta siitä on sinulle etua.

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Finanssiala muuttuu rytinällä ja me Markets heimossa olemme sitoutuneet edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Työskentelet alamme halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kehittyä ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa koko Markets liiketoiminta yhdistyy saman katon alla tiiviiksi, kaikki tuotealueet kattavaksi kokonaisuudeksi. Rakennamme tulevaisuuteen rohkeasti uudistuvaa Markets liiketoimintaa, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja samalla kasvaa yhdeksi finanssialan kirkkaimmista tähdistä.

 

Business Developerille tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, sekä loistavat kollegat ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan. Yhteistyö on aktiivista läpi koko liiketoimintaketjun ja voit jakaa eteen tulleet haasteet työtovereiden kanssa ja saada heiltä tukea.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Middle Office Mika Louhelainen, puh. 050 523 4347 tai mika.louhelainen@op.fi.

 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.