(Poistunut julkaisusta)

Business Developer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Haemme nyt PK-yritysten taloudenhallintaan Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen business developeria.

 

BUSINESS DEVELOPER

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Vastuullasi tässä tehtävässä on järjestelmiin liittyvät liiketoimintavaatimukset, niiden riskimallien ja sääntelyn tunnistaminen, kuvaaminen ja testaaminen. Toimit Business Developerina, osallistut kehittämiseen sekä valvot OP Ryhmän etuja ja finanssivalvonnan synnyttämiä regulaatioita. Vastaat OP Laskulainan luottopäätöksistä sekä automaattisesta, että manuaalisesta. Toimit aktiivisesti yhteistyössä sidosryhmien kanssa ja osallistut kumppanineuvotteluihin.

 

Business developerina pääset mukaan kehittämään OP Ryhmän uutta OP Laskulaina -palvelua, joka on automaattinen laskurahoituksen palvelualusta sähköistä kirjanpitoa ja myyntilaskutusta tarjoaville kanavakumppaneille ja heidän yritysasiakkailleen. OP Laskulaina tuo rahoituksen suoraan yrityksen liiketoiminnan hallintaympäristöön ja tarjoaa nopeasti avun, kun yrityksellä on tarvetta käyttöpääomalle pakollisiin maksuihin tai hankintoihin. 

 

Mitä odotamme sinulta 

 

Sinulla on vähintään kolme vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä, erityisesti yritysten rahoituksesta ja luotonannosta. Sähköisen kirjanpidon ja laskutuksen tuntemus luovat sinulle hyvät edellytykset digitaalisen rahoituspalvelun kehitykseen osallistumiseen. Menestyäksesi tehtävässä ymmärrät riskienhallinnan periaatteet ja pankkiliiketoiminnan prosessit. Olet positiivinen, itsenäisesti työskentelevä ja analyyttisesti ajatteleva sekä sinulla on kykyä toimia ratkaisukeskeisesti.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää rahoituksen tuntemisen lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä, kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta sekä osaavaa aktiivista otetta digitaalisen yrityspalvelun myynnistä yrityksille, tilitoimistoille ja kanavakumppaneille. Kommunikoit vakuuttavasti ja sujuvasti suomeksi sekä englanniksi ja sinulla on riittävä ruotsin kielen osaaminen. 

 

Tarjoamme sinulle 

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn finanssialalla. OP Laskulaina on täysin uudenlainen palvelu, joka on voimakkaassa kasvussa. Pääset mukaan kehittämään uudenlaista kansainvälisesti palkittua yritysluototusta Suomessa. Sinua odottaa ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Saat työskennellä OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet 

 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 28.11. mennessä. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Sarja puhelimitse 044 3416964 ja sähköpostitse markus.sarja@op.fi. 

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.