(Poistunut julkaisusta)

Business Developer
Santander Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Saako uuden kehittäminen sinut liekkeihin? Nautitko haasteista ja nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi?  Jos vastasit kyllä, voit olla hakemamme Business Developer.  Toimit Santanderin Ostorahoitus-tiimissä, joka vastaa myyjäliikkeiden kautta tapahtuvasta vakuudettomasta rahoitusliiketoiminnasta ja näiden asiakassuhteiden hoidosta.

Tehtävässäsi vastaat Ostorahoitus-liiketoiminnan kehityksestä. Kehität asiakaslähtöisesti niin olemassa olevia kuin uusia tuotteita ja prosesseja. Teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa, osallistuen aktiivisesti kehityksen kaikkiin vaiheisiin ideoinnista ja määrittelystä aina tuotantoon vientiin asti. Edustat Ostorahoitus-liiketoimintaa koko Santanderia koskevissa projekteissa ja toimit myös projektipäällikkönä pienemmissä projekteissa. Tehtävä on organisaatiossamme uusi, joten pääset vaikuttamaan siihen, millainen roolistasi muodostuu.

Olet proaktiivinen asioiden edistäjä, jolla on rohkeutta tuoda esiin uusia näkemyksiä ja kyseenalaista olemassa olevia ratkaisua. Kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia sekä tunnistamaan riippuvuuksia niiden välillä. Sinussa yhdistyvät strateginen ajattelukyky sekä kiinnostus käytännön tekemiseen ja yksityiskohtiin. Palat halusta kehittyä ja oppia uutta.  Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset sekä suomeksi että englanniksi. Hyvän pohjan antaa muutaman vuoden kokemus liiketoiminnan kehitys- tai projektinjohto-tehtävistä sekä kaupallinen korkeakoulututkinto.

Meillä pääset työskentelemään ja kehittämään osaamistasi innostavassa ja kansainvälisessä ympäristössä. Monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä saat näyttää taitosi ja haastaa itsesi. Meillä on positiivinen tekemisen meininki ilman turhaa pönötystä ja teemme töitä unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Tarjoamamme tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä saat Ostorahoitus-tiimin vetäjältä Jerker Holmalta 5.10 klo 14-16 tai 12.10 klo 13-15 numerossa 040 574 5934 tai sähköpostitse jerker.holma@santanderconsumer.fi. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä sähköinen hakemuslomakkeemme osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?c1d4ed17&lang=fi-FI 15.10. mennessä. Älä kuitenkaan turhaan aikaile, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.