(Poistunut julkaisusta)

Business Developer -trainee, Vakuudelliset kulutusluotot ja asuntorahoitus
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

 Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme Henkilöasiakasrahoitus ja asumispalvelut- liiketoimintaamme Helsingissä nyt Business Developer -traineella!

 

Business Developer -trainee, Vakuudelliset kulutusluotot ja asuntorahoitus

 

Työskentelet osana Vakuudelliset kulutusluotot ja Asuntorahoitus -tiimejä. Työssäsi tuet liiketoiminnan päätöksentekoa analysoimalla dataa ja jalostamalla sitä päätöksenteossa hyödynnettävää informaatiota esimerkiksi kilpailijaseurannan saralla. Työtehtävässä tuetaan myös tuote- ja prosessihallintaa tuottamalla kuvauksia ja ohjeistuksia asiakasoperaatioiden käyttöön. Toimen tarkoituksena on vahvistaa liiketoiminnan tiedolla johtamista sekä kommunikointia asiakasoperaatioiden suuntaan. Olet osa tiimiä ja osallistut myös muihin asiakasliiketoimintaa edistäviin tiimin töihin tarpeen mukaan.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Tehtävässä sinulta edellytetään kykyä hahmottaa olennaiset asiat suuresta tiedon määrästä ja kiteyttää olennaiset asiat viestinnässä. Kyky itsenäiseen työhön ja myös nopea oppimis- ja omaksumiskyky auttavat suoriutumaan tässä työssä. Työ on tuloshakuista ja sinulta vaaditaan oma-aloitteisuutta sekä kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti. Edistyneet Office- taidot (erit. Excel) ovat tarpeellista osaamista. Osaaminen jostakin raportointityökalusta (esim. PowerBI, Tableau) auttaa työssäsi. Työssä sinä tarvitset erinomaiset kirjallisen ja suullisen viestinnän taidot suomen ja englannin kielellä. Liiketoiminnan johtamisen perusmetriikoista ymmärrys sekä perusosaaminen asunto- ja kuluttajarahoitusmarkkinasta Suomessa (päätoimijat, kilpailutilanne, kilpailuetutekijät) ovat työssä menestymisen kulmakiviä. Olethan kaupallisen alan korkeakouluopiskelijalla, jolla on sopivaa osaamista suhteessa työtehtäviin.

 

Muutama sana meistä…

 

Tarjoamme traineelle mielenkiintoisen ja haasteellisen kokonaisuuden Suomen johtavassa henkilöasiakasrahoitusliiketoiminnassa. Yksikkömme vastaa OP:lla henkilöasiakkaiden rahoittamisesta sekä asumisen palveluista. Meiltä löytyy mukavat työkaverit ja rento työilmapiiri sekä konttorillamme Vallilassa että etätöissä. Toimimme ketterissä moniosaajatiimeissä, joiden osaksi pääset jättämään oman kädenjälkesi, kun kehitämme markkinoiden parasta asiakaskokemusta henkilöasiakasrahoituksen saralla.

 

Avoinna oleva trainee-tehtävä on väylä oppimaan ja vaikuttamaan Suomen johtavan henkilöasiakasrahoittajan liiketoimintaan. Ketterässä toimintatavassamme päätökset tehdään tekevissä tiimeissä, joissa kohtaa monenlaista osaamista. Toimintamallimme mahdollistaa sen, että kaikissa rooleissa ymmärretään liiketoimintamme kokonaisuus ja asiakkaamme kokemus päästä päähän.  Osana ketteriä ja moniosaavia tiimejämme pääset tekemään merkityksellistä työtä, jossa oma kädenjälkesi näkyy konkreettisesti. Tehtävässä pääset oppimaan monipuolisesti rahoitusliiketoiminnasta eri näkökulmista. Erityisesti pääset syventymään markkina- ja kilpailijaseurantaan, tuotteidemme KPI-analysointiin sekä tuote- ja prosessihallinnallisiin tehtäviin. Ketterä toimintatapamme pitää kokea.

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluun.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antavat Antti Larikka, puh. 050 5599220 (27.10 klo 10-11) ja Satu Nurmi, puh. 050 5440978 (2.11 klo 9-10).

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.