(Poistunut julkaisusta)

Business Developer -trainee, Omaisuusvahinkojen työvälineet
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme omaisuusvahinkojen prosessikehittämisen tukea Helsingissä nyt Business Developer -traineella!

 

Business Developer -trainee, Omaisuusvahinkojen työvälineet

 

Toimit osana kehitystiimiä, joka tukee Pohjola Vakuutuksen omaisuuskorvauspalvelujen prosesseja ja tekemistä. Teemme työtä pienenä tiiviinä tiiminä yhteistyössä korvauspalvelun kanssa. Tehtävämme ja projektimme syntyvät jatkuvassa vuoropuhelussa korvauspalvelun tekijöiden kanssa – ideoita nousee korvauspalvelun päivittäisessä tekemisessä ja myös omista oivalluksistamme. Olemme aktiivisesti mukana arjessa kehittäen niin pieniä käytännön asioita kuin isompien visioiden mukaisia projekteja ja järjestelmäkehitystä. Tiimin vastuulle kuuluu muun muassa omaisuuskorvauksen prosessien suorituskyvyn jatkuva parantaminen ja ylläpitäminen. Trainee-jaksosi aikana saat avainroolin tämän toteutumisessa, sillä vastuullesi kuuluu tunnistaa nykyiset prosessit, kartoittaa nykytila ja mallintaa toimintojemme prosessikartat Kiinnostuksestasi ja osaamisestasi riippuen pääset myös mukaan muuhun kehittämistyöhön.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Etsimämme trainee on opintojen loppusuoralla oleva tai vastavalmistunut korkeakouluopiskelija, jolta löytyy sisukkuutta ja sitkeyttä ottaa projekti harteilleen ja viedä maaliin saakka. Saat työllesi tiimin täyden tuen, mutta hoidat vastuualuettasi oma-aloitteisesti itse työskentelyäsi johtaen. Tehtävässä onnistuu luontainen verkostoituja, joka lähtee rohkeasti ja itseohjautuvasti selvittämään sisäisiltä sidosryhmiltä prosessien kiemuroita. Tehtävä edellyttää suomen ja englannin kielen taitoja, analyyttista ajattelutapaa sekä kykyä tasapainoiluun prosesseja kuvatessa niin yksityiskohtiin keskittymisessä kuin isomman kokonaiskuvan hahmottamisessa.

 

Muutama sana meistä…

 

Tiimimme kuuluu Pohjola Vakuutuksen Tuotteet ja palvelut -alueelle. Työpisteesi sijaitsee Vallilassa, mutta tiimimme työtapa on joustava yhdistelmä läsnäoloa ja etätyötä. Teemme tiivistä päivittäistä yhteistyötä sijainnista riippumatta.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Rajala, puh. 0400 520 046, torstaina 29.10. klo 12-14 ja keskiviikkona 4.11. klo 10-12.

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.