(Poistunut julkaisusta)

Business Developer -trainee, Arjen talous
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

 

Vahvistamme Arjen talous -liiketoimintaheimoa nyt Helsingissä Business Developer -traineella!

 

Business Developer -trainee, Arjen talous

 

Työskentelet kahden tiimin jäsenenä, Myynnin johtamisen ja Kortit tiimeissä. Tehtävänäsi on korttien myynnin raportoinnin kehittäminen ja analysointi. Analysoinnin avulla tavoitteena on kehittää sekä heimon että pankkien toimintaa. Haluamme tarjota asiakkaillemme aina oikeat tuotteet ja palvelut. Tätä työtä teemme asiakastutkimuksen, segmentoinnin ja markkinatutkimuksen keinoin. Tämän ymmärryksen pohjalta kehitämme jatkuvasti korttituotteitamme ja palveluitamme ollaksemme aina järkevin valinta asiakkaillemme. Korttitiimissä roolisi on tämän tekemisen ytimessä. Olet osana kahta eri tiimiä ja osallistut myös muihin asiakasliiketoimintaa edistäviin töihin tarpeen mukaan.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

 

Tehtävä edellyttää kykyä toimia itsenäisesti ja vahvaa numeroiden ymmärtämistä. Hakijalta edellytetään hyvää englannin kielen taitoa ja vahvaa Office -työkalujen osaamista. Tehtävä vaatii aktiivisen ja toimeen tarttuvan otteen.  Kaupallisista korkeakouluopinnoista hankittu osaaminen on tähän tehtävään sopiva. Olethan jo ehtinyt suorittaa suurimman osan opinnoistasi. Finanssialan osaaminen katsotaan eduksi.

 

Muutama sana meistä…

 

Tarjoamme traineelle mielenkiintoisen ja haasteellisen kokonaisuuden. Meiltä löytyy mukavat työkaverit ja rento työilmapiiri. Tässä tehtävässä pääset toimimaan kahdessa tiimissä ja saat siten laajan kuvan yhteistyöstä korttien tuotekehityksestä ja myynnistä. Myynnin johtamisen tiimi tukee pankkeja myyntitavoitteiden saavuttamisessa ja Korttijoukkue koostuu kuudesta tiimistä ja reilusta 100 korttiammattilaisesta. OP.n korteilla maksetaan noin 40% suomalaisten tekemistä korttimaksuista, joten häiriötön tuotanto ja jatkuva kehittäminen ovat tekemisen ytimessä. Oma roolisi tulee toimimaan Premium-korttitiimissä, jossa koordinoimme kaikkien korttien lisäarvopalveluita.

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

 

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Suomen suurinta korttiliiketoimintaa.  Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

 

  • Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta.
  • Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluun.
  • Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä.
  • Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä.
  • Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021.

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Kati Rintala, puh. 050 522 7774, 22.10. klo 9-10 ja 29.10. klo 10-11.

 

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.