Business Developer, palvelu- ja tuotekehitys, Vakuutussäästäminen
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Vaurastumisen taika piilee pitkäjänteisessä säästämisessä ja sijoittamisessa – niin me OP-Henkivakuutuksessa ajattelemme. Jokaisella on mahdollisuus vaurastua omista lähtökohdistaan eikä kaikkien tarvitse olla osaketreidaajia. Tärkeintä on sijoittaa säännöllisesti pitkällä tähtäimellä ja samaan aikaan vakuuttaa vakavat henkilöriskit. Mitä aiemmin aloittaa, sitä parempi. Kuten tiedämme, aika on rahaa ja pitkä aika on paljon rahaa.

OP-Henkivakuutus tuotteineen on yksi OP Ryhmän keskeisistä kasvualueista tulevina vuosina. Panostamme vahvasti kasvuun riskihenkivakuuttamisessa, sijoitussidonnaisessa vakuutussäästämisessä ja ryhmäeläkkeissä, siksi tarvitsemme vahvistusta yhteen hiileen puhaltavaan 120 ammattilaisen työyhteisöömme. Haemme nyt

 

 

BUSINESS DEVELOPERIA, OP-HENKIVAKUUTUKSEN VAKUUTUSSÄÄSTÄMISEEN

 

Business Developerina toimit vakuutussäästämisen palvelu- ja tuotekehityksen tulevaisuuden suunnitelmien visionäärinä ja toimeenpanijana. Vastaat osaltasi lyhyen ja pitkän aikavälin suunnitelmista, jotka perustuvat liiketoimintatavoitteisiin, ja olet mukana toteuttamassa niitä. Seuraat markkinassa tapahtuvia muutoksia, pyrit tunnistamaan tulevaisuuden asiakastarpeita ja haet aktiivisesti uusia näkökulmia ja avauksia tuote- ja palvelutarjonnan uudistamiseksi.

 

Kartoitat yhdessä heimosi kanssa uusia kasvumahdollisuuksia. Määrittelet millaista tuotteiden, palvelujen ja hinnoittelun uudistamista tarvitsemme vastataksemme parhaiten asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja vahvistaaksemme asemaamme riskienhallinnan luotettuna kumppanina. Tavoitteenasi on jatkuva asiakasarvon tuottaminen, kilpailukyvyn ja kannattavuuden kasvattaminen sekä asiakaskokemuksen parantaminen.

 

Toivomme sinulta

 

Toivomme, että olet liiketoiminnan kehittämisen kokenut ammattilainen, ja sinulla on näyttöä onnistuneiden hankkeiden läpiviennistä ja tavoitteiden saavuttamisesta hankejohtajana/projektipäällikkönä. Olet jo kartuttanut vahvan ymmärryksen vakuutussäästämisestä, varallisuuden hoidosta, vakuutusmarkkinoista sekä alan erityispiirteistä, ja sinulla on liiketoiminnan kehittämisen kokemusta, asiakasymmärrystä sekä kaupallistamisen ja tuotteistamisen osaamista.

 

Työskentelet mielelläsi innovoinnin ja uuden luomisen äärellä, ja sinulla on kyky tunnistaa uusia palvelu- ja liiketoimintamahdollisuuksia sekä haastaa olemassa olevia malleja ja prosesseja. Olet hyvä toimimaan verkostomaisessa ympäristössä ja hyödynnät työssäsi ketterän (agile) toimintamallin periaatteita. Sinulla on hyvät kehittämisen valmiudet, joten pystyt ideoimaan toimintatapojen, työkalujen ja tietojärjestelmien kehittämistä yhdessä sovelluskehittäjien kanssa.

 

Työsi on analyyttistä, mikä vaatii sinulta kykyä hahmottaa hyvin riippuvuuksia ja kokonaisuuksia sekä priorisoida tekemisiäsi. Sinulla on erinomaiset verkostoitumis- ja yhteistyötaidot. Saat energiaa työsi monipuolisuudesta etkä kavahda esiintymistä tai oman kantasi argumentointia suuremmallekin yleisölle. Sinulla on myös kyky tuottaa laadukkaita suunnitelmia ja dokumentointia päätöksenteon ja johtamisen tueksi. Työkielenä on pääasiassa suomi, mutta sinulla tulee olla hyvä kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito.

 

Tehtäväkenttäsi on laaja ja vaatii sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti. Olet tiimipelaaja ja osallistut aktiivisesti myös sidosryhmäyhteistyön kehittämiseen. Osaat kehitystyössäsi huomioida liiketoiminta-alueen lainalaisuudet ja regulaation.

 

Tarjoamme sinulle

 

Business Developerina pääset mukaan vakuutussäästämisen uudistamiseen sekä viemään kanssamme OP-Henkivakuutusta kohti parasta asiakaskokemusta. Pääset osaksi voimakkaasti uudistuvaa ja digitalisoituvaa OP Ryhmää ja kehittämään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita. Toimintatapamme ytimessä ovat moniosaavat, itseohjautuvat tiimit, joilla on selkeä vastuu ja valta tehdä päätöksiä. Täällä sinua odottavat hyvällä yhteishengellä varustetut asiantuntevat kollegat, joilta vanhojen mallien murtuessa ei uudistumishalukkuutta puutu. Tarjoamme kokeneellekin liiketoiminnan kehittämisen ammattilaiselle mahdollisuuden haastaa omaa ajatteluaan sekä kehittää sidosryhmä- ja ongelmanratkaisutaitoja. 


Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.


Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, joihin kuuluvat henkilöstörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.

 

 

Kiinnostuitko?


Hae tehtävään 5.12. mennessä alla olevan linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja hakemuskirjeesi. Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Katja Taposelta 16.11. kello 16.00 – 17.00 tai 24.11. kello 11.00 – 12.00 soittamalla 050 598 4352.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527484
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki