(Poistunut julkaisusta)

Business Developer, OP Markets
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. 

 

Haemme nyt OP Yrityspankin Markets organisaatioon Markkinariskituotteiden Back Office -tiimiin Helsinkiin Business Developeria.

 

BUSINESS DEVELOPER, OP Markets 


Business Developerina varmistat huippuluokan asiakaskokemuksen markkinariskituotteiden prosesseissa. Tehtäviisi kuuluu prosessien ja järjestelmien kehittäminen, operatiivisten prosessien hoitaminen sekä prosesseihin liittyvien ongelmien ratkominen.

 

Oletko hakemamme osaaja? 

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, ymmärrät prosessien ja järjestelmien kehittämiseen liittyviä periaatteita ja haluat kehittää niitä entistä toimivammiksi. Sinulla on mahdollisesti osaamista tai aikaisempaa kokemusta pääomamarkkinatuotteista - johdannaisista, valuutta-, rahamarkkina- tai joukkolainatuotteista. Olet teknisesti suuntautunut henkilö ja pystyt suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakastarpeiden ja/tai markkinakäytäntöjen muutoksista nousevia kehitystarpeita järjestelmiin ja prosesseihin. Olet energinen, aikaansaava ja innokas oppimaan uutta.

Työskentelet systemaattisesti, tehokkaasti ja tulostavoitteellisesti samalla kehittäen uusia tapoja toimia. Pystyt työskentelemään paineen alaisena. Olet aidon kiinnostunut pääomamarkkinoista sekä haluat kehittää ja automatisoida prosesseja. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Tämän pohjalta rakennat toimivaa kumppanuutta oleellisten yhteistyötahojen kanssa.  Ohjelmointiosaaminen on tehtävässä menestymisen kannalta etu. Koulutukseltasi olet todennäköisesti KTM.

 

Edellytämme sinulta


•    Syvällistä Excel-osaamista
•    Ohjelmointitaitoa (esim. Java, Python, SQL)
•    Korkeakoulututkinto esim. KTM 


Pääomamarkkinatuotteiden sekä niihin liittyvän sääntelyn ja markkinakäytäntöjen tuntemus on eduksi tehtävää täytettäessä. 


Mitä saat meiltä 

 

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP Markets on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tulet työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kehittyä ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa koko Markets liiketoiminta yhdistyy saman katon alla tiiviiksi, kaikki tuotealueet kattavaksi kokonaisuudeksi. Rakennamme tulevaisuuteen rohkeasti uudistuvaa Markets liiketoimintaa, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja samalla kasvaa yhdeksi finanssialan kirkkaimmista tähdistä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän kiinnostavassa OP Markets –liiketoiminnossa, sekä loistavat kollegat ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.


Lisätiedot ja hakuohjeet


Hae tehtävää 28.11.2019 mennessä Hae-painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot. 

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Päivi Saukkoselta, puh. 050 587 2197 pe 22.11. klo 15-16 tai ke 27.11. klo 15.30-16.30 tai paivi.saukkonen@op.fi


Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.