(Poistunut julkaisusta)

Business Developer, OP Markets
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi Haemme nyt OP Yrityspankin Markets organisaatioon Asiakaskokemus ja data -tiimiin Business Developeria.

 

BUSINESS DEVELOPER, OP Yrityspankin Markets

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Haemme nyt OP Yrityspankin Markets organisaatioon Asiakaskokemus ja data -tiimiin Business Developeria. Business Developerina tulet toimimaan keskeisessä roolissa asiakasymmärryksen lisäämisessä ja asiakaskokemuksen kehittämisessä koko ajan muuttuvassa toimintaympäristössä. Business Developerina varmistat osaltasi kilpailukykyiset ja laadukkaat palvelut Marketsissa sekä myynnin laaja-alaistumisen. Olet myös mukana turvaamassa liiketoiminnan jatkuvuutta, huolehtimalla sääntelyvaatimusten ajantasaisuudesta ja asianmukaisesta reagoinnista liiketoiminnassa.

 

Mitä odotamme sinulta

 

Sinulla on syvällinen osaaminen Markets liiketoiminnasta, tunnet liiketoimintaan liittyvän sääntelyn ja alueen prosessit erinomaisesti. Markets liiketoiminnan ansaintalogiikka ja asiakasymmärrys ovat sinulle tuttuja vahvan kokemuksesi perusteella. Olet kiinnostunut asiakkaiden tarpeiden muuttumisesta ja palveluiden kehittämisestä entistä paremmaksi. Sinulla on laaja-alaista ajattelukykyä ja strategista näkemystä, omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. 

 

Edellytämme sinulta

 

•    Syvällistä Markets liiketoiminnan ansaintalogiikan ymmärrystä
•    Rahoitusalan ja regulaation syvällistä tuntemusta
•    Näyttöjä Markets toiminnan ja tarjooman strategisesta kehittämisestä
•    Erinomaista englannin kielen taitoa

 

Tarjoamme sinulle

 

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP Markets on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tulet työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kehittyä ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa koko Markets liiketoiminta yhdistyy saman katon alla tiiviiksi, kaikki tuotealueet kattavaksi kokonaisuudeksi. Rakennamme tulevaisuuteen rohkeasti uudistuvaa Markets liiketoimintaa, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja samalla kasvaa yhdeksi finanssialan kirkkaimmista tähdistä. Business Developerina pääset työskentelemään ainutlaatuisen monipuolisesti eri tuotealueiden parissa asiantuntevien kollegoiden tukemana. Päivistäsi ei tule puuttumaan vauhtia eikä tekemisen meininkiä.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää 30.10.2019 mennessä oheisen Hae-painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot. 

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Christian Janssonilta, puh. 050 586 2304 tai etunimi.sukunimi@op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.