(Poistunut julkaisusta)

Business Developer, OP Markets
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme nyt OP Yrityspankin Markets organisaatioon Asiakkuuksien ja kanavien hallinta -tiimiin Business Developeria..

 

BUSINESS DEVELOPER, OP Yrityspankin Markets

 

Tässä tehtävässä vastaat 

 

Haemme nyt OP Yrityspankin Markets organisaatioon Asiakkuuksien ja kanavien hallinta -tiimiin Business Developeria. Business Developerina varmistat huippuluokan asiakaskokemuksen Marketsin palvelukanavissa. Vastuualueisiisi kuuluu kaupankäyntialustojen ja -palveluiden ylläpito, kehittäminen ja valvonta. Vastaat erityisesti sähköisen valuuttakaupankäynnin järjestelmien hallinnasta ja kehittämisestä sekä tähän liittyvien uusien palveluiden käyttöönotosta. 

 

Mitä odotamme sinulta

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo osaamista ja kokemusta valuuttakaupankäynnistä sekä uusien järjestelmien ja palveluiden lanseerauksesta. Ymmärrät valuuttakaupankäyntiin liittyvät prosessit, sähköisen kaupankäynnin ja osaat kehittää niitä entistä toimivimmiksi. Olet teknisorientoitunut henkilö, ymmärrät muuttuvan toimintaympäristön ja pystyt suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakastarpeiden muutoksista nousevat kehitystarpeet järjestelmiin ja prosesseihin. Sinulla on kykyä hahmottaa laaja-alaisia kokonaisuuksia ja pystyt kokemuksesi ansiosta pohtimaan parasta toimintamallia juuri meille. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomen kuin englanninkin kielellä. Ohjelmointiosaaminen on tehtävässä menestymisen kannalta etu. Koulutukseltasi olet KTM tai DI.

 

Tarjoamme sinulle

 

Finanssiala muuttuu rytinällä ja OP Markets on sitoutunut edustamaan tämän kehityksen kovinta kärkeä. Tulet työskentelemään alamme halutuimman työnantajan palveluksessa ja saat mahdollisuuden kehittyä ainutlaatuisessa ympäristössä, jossa koko Markets liiketoiminta yhdistyy saman katon alla tiiviiksi, kaikki tuotealueet kattavaksi kokonaisuudeksi. Rakennamme tulevaisuuteen rohkeasti uudistuvaa Markets liiketoimintaa, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja samalla kasvaa yhdeksi finanssialan kirkkaimmista tähdistä. Business Developerina pääset työskentelemään ainutlaatuisen monipuolisesti eri tuotealueiden parissa asiantuntevien kollegoiden tukemana. Päivistäsi ei tule puuttumaan vauhtia eikä tekemisen meininkiä.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää 30.10.2019 mennessä oheisen Hae-painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot. 

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Christian Janssonilta, puh. 050 586 2304 tai christian.jansson@op.fi.

 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.