(Poistunut julkaisusta)

Business Developer, OP Koti
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Muutoksen käytäntöön viemiseksi haemme Helsinkiin

 

Business Developer, OP Koti

 

Tässä tehtävässä vastaat 

Tässä tehtävässä kehität OP Ryhmän kiinteistönvälityksen liiketoimintaa yhdessä muun OP Koti -joukkueen kanssa. Rakennat yhtenäisiä toimintamalleja ja menestyviä palvelukonsepteja, ja luot edellytyksiä kiinteistönvälitysalan parhaalle asiakaskokemukselle. Olet tukena päivittäisissä liiketoiminnan haasteissa niin OP Ryhmän keskusyhteisössä kuin paikallisten OP Koti -yhtiöidenkin parissa, huolehtien samalla pidemmän aikavälin kehityssuunnitelmista.

 

Mitä odotamme sinulta

Olet analyyttinen ja asiakaskeskeinen joukkuepelaaja. Muiden kuuntelu on sinulle luontevaa, mutta osaat vaikuttaa myös omilla mielipiteilläsi. Katsot kokonaisuuksia ison kuvan kannalta, ja laitat kädet saveen asioiden konkreettiseksi edistämiseksi. Sinulla on näkemystä ja kokemusta siitä, kuinka luodaan menestyksekkäitä palveluita digitalisaation tuomia mahdollisuuksia hyödyntäen.

 

Edellytämme sinulta

  • Hyvää ymmärrystä ja kokemusta kiinteistönvälityksen liiketoiminnasta
  • Vahvaa osaamista digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja hyödyntämisestä
  • Kokemusta vaativista liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä
  • Osaamista analytiikan ja datan hyödyntämisestä
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Valmiutta matkustaa kotimaassa

 

Tarjoamme sinulle

Pääset osaksi työyhteisöä, jossa työpanostasi ja haluasi kehittyä ammatillisesti arvostetaan. Tehtävässäsi pääset kehittämään kiinteistönvälitysalaa myös valtakunnallisessa kontekstissa, sillä olemme iso toimija alalla. Työympäristönäsi toimivat Vallilan pääkonttorin modernit ja inspiroivat tilat ja tukenasi on laaja joukko eri osaamisalojen ammattilaisia.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Hae tehtävää 8.12.2019 mennessä oheisen Hae -painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot sekä palkkatoiveesi.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa OP Kodin Business Lead Lasse Palovaara, puh. 040 534 9511 tai lasse.palovaara@op.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 150 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista, joista Baltiassa noin 100.