(Poistunut julkaisusta)

Business Developer, Omaisuusvahinkojen työvälineet
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa. 


Haemme nyt Pohjola Vakuutuksen Omaisuuden ja toiminnan vakuuttaminen -heimoon Helsinkiin, Ouluun tai Tampereelle Business Developeria vakituiseen työsuhteeseen.


BUSINESS DEVELOPER, Omaisuusvahinkojen työvälineet


Toimit osana kehitystiimiä, joka tukee Pohjola Vakuutuksen omaisuuskorvauspalvelujen prosesseja ja tekemistä. Teemme työtä pienenä tiiviinä tiiminä yhteistyössä korvauspalvelun kanssa. Tehtävämme ja projektimme syntyvät jatkuvassa vuoropuhelussa korvauspalvelun tekijöiden kanssa – ideoita nousee korvauspalvelun päivittäisessä tekemisessä ja myös omista oivalluksistamme. Olemme aktiivisesti mukana arjessa kehittäen niin pieniä käytännön asioita kuin isompien visioiden mukaisia projekteja ja järjestelmäkehitystä. Tiimin vastuulle kuuluu muun muassa omaisuuskorvauksen prosessien suorituskyvyn jatkuva parantaminen ja ylläpitäminen. Business Developerin roolissa seuraat jatkuvasti asiakastarpeen ja toimintaympäristön kehittymistä, sekä todennat toimenpiteiden vaikuttavuutta liiketoimintamittareihin ja varmistat niiden sääntelynmukaisuuden.
 

Mitä odotamme sinulta
 

Tässä tehtävässä et pysty keskittymään yhteen kapeaan osa-alueeseen, vaan pääset toteuttamaan itseäsi ja kehittämään osaamistasi monelta kantilta. Meillä on projekteja, jotka vaativat taitoa ja syväosaamista, mutta samaan aikaan tuemme korvauspalvelua pienissäkin arjen kehitysaskelissa Agile -hengessä. 


Tehtävässä tarvitset rivakkaa asennetta ja kykyä priorisoida, sietää painetta, keskeneräisyyttä ja päällekkäisiä töitä. Prosessikehittämisessä näkökulmasi on asiakaslähtöinen ja kykenet tarjoamaan tukea koko kehityskaaren ajan ideasta käytäntöön vientiin. 
 

Pienessä välittömässä ja mukavassa tiimissämme tuemme toinen toisiamme ja jaamme tehtäviä ja osaamistamme. Odotamme sinultakin mutkatonta asennetta, kommunikointitaitoja ja hyvää yhteistyökykyä!


Voit osaamishistoriasi ja halukkuutesi mukaan toimia myös esimies- ja chapter lead -roolissa.


Katsomme tehtävässä menestymisen edellyttävän sinulta: 


•    Käytännön osaamista ja kokemusta vakuuttamisesta/korvauspalveluista sekä niihin liittyvistä järjestelmistä
•    Kykyä hahmottaa työnkulut prosessina ja tunnistaa kehittämiskohteita helikopteritasolla
•    Hyvää ymmärrystä prosessiautomaation mahdollisuuksista sekä kiinnostusta järjestelmiin ja niiden kehittämiseen (kokemus robotiikasta katsotaan eduksi)
•    Aloitteellista, tavoitteellista ja ratkaisulähtöistä tekemisen otetta 
•    Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta
•    Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
•    Kokemus ja näkemys Lean/Agile -toimintatavoista luetaan eduksesi

Miksi meille kannattaa hakea?


Tiimimme kuuluu Pohjola Vakuutuksen Tuotteet ja palvelut -alueelle. Työpisteesi sijaitsee Vallilassa, mutta tiimimme työtapa on joustava yhdistelmä läsnäoloa ja etätyötä. Teemme tiivistä päivittäistä yhteistyötä sijainnista riippumatta. Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat laaja-alaisen vastuualueen, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Tämän tavoitetilan saavuttamiseksi olemme siirtyneet OP Ryhmän keskusyhteisössä ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja ja johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen. Tällä muutoksella tavoittelemme entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Lisäksi tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Etuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi ateriaedun, kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle.

Miten tästä eteenpäin?

Hae tehtävään viimeistään keskiviikkoon 25.11.2020 lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Jos taas haluat kuulla lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Omaisuuden ja toiminnan vakuuttamisen heimojohtaja Leena Leijala 040 505 5212, parhaiten tavoitettavissa ke 11.11. klo 9-10, pe 13.11. klo 14-16 ja ke 18.11. klo 9-11.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.