Business Developer, myynnin johtaminen, Riskihenkivakuuttaminen
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Vaurastumisen taika piilee pitkäjänteisessä säästämisessä ja sijoittamisessa – niin me OP-Henkivakuutuksessa ajattelemme. Jokaisella on mahdollisuus vaurastua omista lähtökohdistaan. Tärkeintä on sijoittaa säännöllisesti pitkällä tähtäimellä ja samaan aikaan vakuuttaa vakavat henkilöriskit. Erityisesti henkivakuuttaminen jää meiltä suomalaisilta tekemättä, vaikka tiedostamme, että elämä voi yllättää.

OP-Henkivakuutus tuotteineen on yksi OP Ryhmän keskeisistä kasvualueista tulevina vuosina. Panostamme vahvasti kasvuun riskihenkivakuuttamisessa, sijoitussidonnaisessa vakuutussäästämisessä ja ryhmäeläkkeissä, siksi tarvitsemme vahvistusta yhteen hiileen puhaltavaan 120 ammattilaisen työyhteisöömme. Haemme nyt

 

 

BUSINESS DEVELOPERIA, RISKIHENKIVAKUUTTAMISEN MYYNNIN JOHTAMISEEN


Haemme OP-Henkivakuutukseen Riskihenkivakuuttamisen tiimiin innovatiivista, asiakaslähtöistä ja tavoitteellista Business Developeria kehittämään riskihenkivakuuttamisen myynnillisyyttä ja edistämään myyntikanaviemme tuloksellista ja tehokasta toimintaa.

 

Riskihenkivakuutustiimin vastuulla on riskihenkivakuuttamisen tuote- ja palveluportfolion kehittäminen sekä asiakastyytyväisyyden parantaminen ja myynnin kasvattaminen osuuspankeissa, Pohjola Vakuutuksessa ja digitaalisissa kanavissa.

 

 

Tehtävässä

 

Tässä tehtävässä vastaat riskihenkivakuuttamisen myynnin tuloksesta. Tunnistat kasvumahdollisuuksia omalla vastuualueellasi ja kannat kokonaisvastuun niitä edistävien konseptien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Seuraat relevantteja mittareita ja niiden perusteella varmistat, että riskihenkivakuuttamisen keskeiset myyntitavoitteet saavutetaan ja että tuotealue on vahvasti edustettuna myyjien arjessa eri myyntikanavissa.


Tehtävä vaatii sinulta itsenäistä työskentelyä sekä asioiden ja ihmisten johtamisosaamista. Tuot aktiivisesti esiin omia näkökulmia ja mietit yhdessä tiimin kanssa uusia kasvumahdollisuuksia. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden tiimien, eri liiketoimintojen ja tärkeimpien kumppaneiden kanssa – Business Developerina edustat tiimiä sidosryhmille.

 


Toivomme sinulta


Olet jo kartuttanut vahvan osaamisen riskihenkivakuuttamisen liiketoimintaosaamisesta ja asiakasymmärryksestä. Sinulla on näyttöjä tuotteiden ja palveluiden myynnin menestyksekkäästä edistämisestä ja ymmärryksesi liiketoiminnan kasvattamisen mahdollisuuksista on vankka. Sinulla on kyky haastaa nykymallit ja kehittää toimintaa liiketoimintatavoitteiden ohjaamana. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja hallitset suomen lisäksi työkielenä myös englannin.   

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Pääset mukaan yhtiöön, jossa on voimakas kasvustrategia. Elämme keskellä isoa uudistusta ja tässä tehtävässä saat käsiisi onnistumisen avaimet. Panostamme laajasti mm. myynnin edistämiseen, prosessien kehittämiseen ja innovatiivisten tapojen löytämiseen kasvun mahdollistamiseksi. Täällä sinua odottaa mielenkiintoinen ja vastuullinen rooli innostuneessa ja yhteistyökykyisessä huippuammattilaisten tiimissä.

 

Tuloksellisella työskentelyllä ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi pystyt vaikuttamaan urapolkuusi. Kannustamme ja tuemme sinua menestymisen kannalta keskeisen osaamisen kehittämisessä.


Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja.


Saat käyttöösi monipuoliset henkilöstöetumme, joihin kuuluvat henkilörahasto sekä henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Tarjoamme myös kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Työssäjaksamiseen panostamme arjen tasapainolla ja joustavuudella sekä tarjoamalla käyttöösi lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa.

 

 

Kiinnostuitko?


Hae tehtävään 5.12. mennessä alla olevan linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja hakemuskirjeesi. Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi tehtävää kohtaan. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Katja Taposelta 16.11. kello 16.00 – 17.00 tai 22.11. kello 11.00 – 12.00 soittamalla 050 598 4352.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 
 
OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527485
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki