(Poistunut julkaisusta)

Business Developer Helsinkiin
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.


Palvelukeskus ja prosessit-kokonaisuuteen kuuluva Contact Center vastaa osuuspankkien ja pankkiliiketoiminnan asiakaspalvelutehtävistä puhelin-, chat-, some- ja verkkopalvelukanavissa. Vastaamme myös pankkiliiketoiminnan kampanjahoidosta ja myynnistä. Lisäksi vastuullamme on asiakaspalvelun palvelukanavien ja työohjeiden yhtenäinen sisällöntuotanto ja palveluidemme jatkuva parantaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. Haussa on nyt Palvelukeskus & Prosessit -organisaatioon, Contact Centeriin Helsinkiin

BUSINESS DEVELOPER

Tässä tehtävässä osallistut monikanavaisen OP:n kehittämiseen antaen oman liiketoimintaosaamisesi Contact Centerin kehityshankkeisiin ja muuhun pienkehittämiseen sekä johdat itseohjautuvasti näitä hankkeita omien vastuualueidesi osalta. Business Developerin tehtävässä vastaat sekä uusien että nykyisten palveluiden prosessitehokkuuden maksimoinnista projektipäällikön tai osakokonaisuuden vastaavan roolissa. Vaikutat tehtävässä ensisijaisesti Kuluttaja -asiakkaiden palvelukanavat ja asiakaskokeman arvoketjut -osa-alueen asiakaskokemukseen, laatuun, toiminnan tehokkuuteen ja kilpailukykyyn.

Tehtävässä analysoit ja suunnittelet prosessi- ja toimintatapamuutoksia omalla liiketoiminta-alueellasi ja seuraat alueen markkinatrendejä. Osallistut aktiivisesti myös sidosryhmäyhteistyön kehittämiseen ja osaat kehitystyössäsi huomioida liiketoiminta-alueen lainalaisuudet ja regulaation.

Mitä odotamme sinulta

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme erinomaisia projektinhallintataitoja sekä osaamista fasilitoinnista. Odotamme kykyä johtaa ja tukea vaativia liiketoiminnan kehittämishankkeita projektipäällikön tai -jäsenen roolissa. Edellytämme hyvää liiketoimintaprosessien, ICT-prosessien ja RPA-prosessien kehittämisen tuntemusta.  Odotamme sinulta myös kykyä soveltaa prosessijohtamisen, Lean ajattelun ja jatkuvan parantamisen toimintamalleja (LEAN ja Six sigma) liiketoiminnan kehittämisessä.

Odotamme sinulta näyttöä toimintamallien uudistuksesta asiakaspalveluympäristössä.

Korostamme valintakriteereissä:

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. KTM, tuotantotalouden DI tai muu soveltuva)
  • Hyvät verkostoitumistaidot
  • Kyky tuottaa laadukasta dokumentointia päätöksenteon ja johtamisen tueksi
  • Suoritusorientoituneisuus ja tuloshakuisuus
  • Itsenäinen työskentelyote ja oma-aloitteisuus
  • Paineenhallinta- ja ongelmanratkaisutaidot
  • Systemaattisen kehittämisen taito
  • Erinomainen looginen päättelykyky

Tehtävässä edellytetään myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän uuden OP -mallin ytimessä. Tarjoamme sinulle dynaamisen ja uusiutuvan työympäristön, jossa pääset vaikuttamaan ja kehittämään asiakaspalvelua asiakastyytyväisyys edellä. Tulet toimimaan tiimissä, jossa haastamme toisiamme ja jossa jokaisen mielipide on tärkeä. Me Palvelukeskuksen Contact Centerissa uskomme siihen, että yhteistyöllä päästään parhaisiin tuloksiin. Mikäli haluat olla osa innostavaa työympäristöä, hae meille töihin.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä tai jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Piritta Vaittinen (puhelinnumero 050 506 5457) perjantaina 14.12. klo 14-15 ja torstaina 20.12. klo 15-16.

Hae tehtävää 31.12.2018 mennessä OP Urasivuston kautta.