(Poistunut julkaisusta)

BUSINESS DEVELOPER, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018
Fitness24Seven on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava kuntosaliketju. Kohdistamme palvelumme kuntoilijoille, joiden mielestä laadukkaan kuntoilun ei tarvitse maksaa maltaita. Tämän vuoksi kuntokeskuksemme ovat aina avoinna ja sijaitsevat lähellä asiakkaitamme. Olemme voimakkaasti kasvava, vakavarainen yritys. Meillä on 47 kuntosalia ympäri Suomea ja työllistämme yli 210 työntekijää. Tutustu meihin www.fitness24seven.com.

 

Fitness24Sevenin tavoitteena on laajentua entisestään, minkä vuoksi etsimme heille Helsinkiin BUSINESS DEVELOPERIA vahvistamaan kasvua Suomessa.

Business Developerina vastaat liiketoiminnan kehittämisestä; uusien liiketilojen etsinnästä, sopimusneuvotteluista ja vuokrasopimusten allekirjoittamisesta. Uudelleenneuvottelet olemassa olevia vuokrasopimuksia ja toimit Fitness24Sevenin yhteyshenkilönä kiinteistönomistajiin vuokrasopimuksiin liittyvissä asioissa. Raportoit tehtävässä Suomen maajohtajalle.

Työpisteesi tulee olemaan Helsingissä, mutta työ sisältää matkustamista ympäri Suomen (keskimäärin noin 7-8 matkapäivää kuussa). Lisäksi noin kerran kuussa työmatkoja on myös Ruotsiin pääkonttoriin. Työ on kokoaikainen, ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Etsimme tehtävään myyntihenkistä ja tavoitteellista henkilöä. Sinulta löytyy ymmärrystä liiketiloista ja mahdollisesti aikaisempaa kokemusta yhteistyöstä kiinteistönomistajien kanssa. Arvostamme vastaavaa kokemusta, mutta toki perehdytämme sinut tehtävään. Laaja kiinteistöalan verkosto on hyödyksi tehtävässä. Omaat yrittäjähenkisen asenteen ja nautit neuvottelutilanteista. Arvostat ketjun konsepteja ja yrityksen arvoja, jotka ohjaavat toimintaa. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja edustat Fitness24Seveniä ammattimaisella tavalla.

Olet yhteistyöhaluinen tiimipelaaja, joka hoitaa tehtävänsä tarkasti ja tehokkaasti. Työskentelytapasi on aktiivinen ja itseohjautuva. Työskentelet mielelläsi itsenäisessä roolissa ja olet alasta kiinnostunut. Olet motivoitunut ja kunnianhimoinen tuloksentekijä - tiedostaen kuitenkin, että laatu korvaa määrän. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Ruotsin kielen taito katsomaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön tehtävässä menestymisen kannalta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja motivoivan roolin voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Kulttuuriimme kuuluu toisien tukeminen ja tiimihengessä toimiminen. Luotamme työntekijöihimme ja tarjoamme tehtävään kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi ja klikkaamalla tehtävässä olevaa HAE-painiketta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Consultant Manager Saara Kujansuu, saara.kujansuu@manpowergroup.fi. Haethan tehtävää pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana, ja tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.