(Poistunut julkaisusta)

Business Designer
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

OPn Kehittäminen ja Teknologiat -toimintoalueemme on lähes 1000 ohjelmisto- ja palvelukehittämisen osaajan voimin eturintamassa viemässä eteenpäin historian suurinta muutosta finanssisektorilla.  Jos haluat mukaan uudistamaan, et ainoastaan palvelutarjontaamme vaan tapaamme toimia ja palvella asiakkaitamme arjessa, OP Design & Software -osastomme on sinulle portti tulevaisuuden palveluidemme maailmaan. Tulet rakentamaan liiketoimintamme ja asiakkaidemme arjen tarpeisiin palveluita yhteisössä, jossa on tahto saada upeita asioita aikaiseksi. Tavoitteenamme on olla alamme ihmisille halutuin työpaikka. Olemme jo onnistuneet rakentamaan meille tiiviin yhdessä tekemisen ja välittämisen kulttuurin.

 

Sinun roolisi

Tehtävänäsi on ajatella ohi perinteisten toimintamallien ja rakentaa ymmärrystä asiakaskäyttäytymisestä ja ‑tarpeista sekä tunnistaa markkinassa tapahtuvia muutoksia. Tehtävässä kehität nykyliiketoimintaa tai tunnistat uusia mahdollisuuksia tuottaa asiakas- ja liiketoiminta-arvoa. Tehtävääsi kuuluu olennaisesti myös muotoiluajattelun ajaminen osaksi OPn palveluiden, prosessien ja liiketoiminnan kehittämistä.

 

Vastuullasi on muotoilun periaatteita ja malleja käyttäen luoda uusia tai kehittää jo olemassa olevia liiketoimintakonsepteja koko organisaation käyttöön. Syvälliseen asiakas- ja markkinaymmärrykseen perustuen tunnistat, konkretisoit ja validoit hypoteeseja, joiden pohjalta luomme vertaansa vailla olevia asiakaskokemuksia.

 

Tartu tilaisuuteen

Osastomme on kohta jo yli 200 osaajan tiivis, moniosaajatiimeissä tasa-arvoisina työskentelevä joukko tekijöitä ja kehittäjiä. Olemme tarttuneet isoihin teemoihin ja kokonaisuuksiin, joten sinulla on mahdollisuus tehdä pitkäjänteistä palvelu- ja ohjelmistokehitystä kanssamme. Vaikka tekeminen vaatii uskoa ja pitkää pinnaa, huolehdimme siitä, että välietappisi ovat palkitsevia ja motivoivia. Uskomme, että kanssamme sinulla on kyky suoristaa tekemistämme ja tehdä ihmiset onnelliseksi niin työssään kuin asiakkaanamme.

 

Sen lisäksi, että pääset mukaan huippuporukkaan, saat tehdä töitä OP Ryhmän näköalapaikalla ja pääset vaikuttamaan merkittävästi liiketoiminnan kehitykseen. OP on asiakkaiden omistama osuuskunta, jossa ihminen on ytimessä ja arvomaailma sen mukainen.

 

Näihin kiinnitämme huomiota

Tehtävässä vaaditaan ennen kaikkea asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja kokemusta asiakaslähtöisestä palveluiden kehittämisestä. Sinulla on laaja tuntemus muotoilun eri työkaluista ja osaat hyödyntää niitä tilanteen mukaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, koska toimit sillanrakentajan ja fasilitaattorin roolissa. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja toimit saumattomassa yhteistyössä liiketoiminnan, teknologian ja muotoilun ammattilaisten kanssa. Sinulla olisi hyvä olla kokemusta myös monissa rajapinnoissa toimimisesta, trendien tutkimisesta ja sieltä nousevien mahdollisuuksien tunnistamisesta.

 

Meillä vastuu tavoitteiden saavuttamisesta on sinulla itselläsi. Ketterä työskentelymme edellyttää itseohjautuvaa työskentelyotetta ja vastuunkantoa. Vaikka arkemme on työntäyteistä, on se myös hauskaa ja innostavaa. Osaamme nauraa ja tarttua haasteisiin positiivisen kautta – toivottavasti sinäkin. Tarkemmin arkeemme ja projekteihimme pääset tutustumaan www.op-ura.fi.

 

Hakeminen ja lisätiedot

Jos haluat tietää lisää tästä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Karoliina Pentti kertoo sinulle mielellään lisää puh. 0504821847 9.8.2018 klo 9–11, 17.8. klo 10.30–11.30. Voit myös laittaa kysymyksesi Karoliinalle sähköpostitse karoliina.pentti(at)op.fi.

 

Jos taas vakuutimme sinut jo nyt tämän tehtävän ja kulttuurimme sopivuudesta sinulle, voit hakea tehtävään 26.8.2018 mennessä oheisen linkin kautta kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viimeiseen hakupäivään. Kaikkiin hakijoihin olemme yhteydessä viimeistään viikko haun päätyttyä.

 

Työskentelet OPn pääkonttorissa Vallilassa.  Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian. Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.