(Poistunut julkaisusta)

Business Data & Web Analyst
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta – mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Haluamme jatkossakin tuottaa yritysasiakkaillemme parasta asiakaskokemusta ja siksipä vahvistammekin nyt Vahinkovakuutuksen yritysasiakaspalveluiden liiketoiminnan tukea ja haemme joukkoomme Business Data & Web Analystia.

Business Data & Web Analyst

Business Data & Web Analystin tehtävässä vastaat vahinkovakuutuksen yritysasiakkaiden digipalvelujen verkkoanalytiikan suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä sekä huolehdit datan laadusta. Rakennat yhdessä OP Ryhmän muiden toimijoiden kanssa analytiikan kyvykkyyksiä sekä tuet digitaalista myyntiä ja kehität asiakaskokemusta analytiikan avulla.

Tehtäväsi on myös auttaa operatiivisen toiminnan tehostamiseen liittyvässä päätöksenteossa tuottamalla erilaisia analyyseja. Työsi sisältää liiketoiminnan johtamiseen ja kehittämiseen liittyvien kysymysten ja ongelmien ratkomista datan avulla. Tuet ja koulutat myös liiketoiminnan organisaatiota datan käytön hyödyntämisessä. Tässä on rooli, jossa on todella kasvunvaraa tulevaisuudessa, kun analytiikan merkitys päätöksenteossa jatkaa kasvuaan.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan:

  • useamman vuoden kokemusta digianalytiikkaratkaisuista, mukaan lukien tiedonkeruu, konfigurointi ja ja raportointi (esim. Adobe Analytics tai Google Analytics)
  • terävää kaupallista ajattelua ja liiketoimintaymmärrystä
  • sujuvia datan käsittely- ja analysointitaitoja
  • jatkuvaa halua kehittyä analytiikan huippuosaajaksi
  • nopeaa omaksumiskykyä analytiikan työkaluista
  • dashboard-työkalujen hallintaa (esim. Tableau)
  • kokemusta konversio-optimoinnista ja A/B-testauksesta sekä ymmärrystä asiakas- ja digitaalisen   markkinoinnin analytiikasta
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Hyvän osaamispohjan lisäksi meitä kiinnostaa persoonasi; olet oma-aloitteinen, käytännönläheinen ja itsenäinen analyytikko. Etsit ennakkoluulottomasti uusia ratkaisuja datasta, kannustat ja avustat käyttäjiä hyödyntämään dataa etkä pelkää esittää myös omia näkemyksiään. Olet aidosti innostunut datasta ja analytiikasta ja seuraat alan trendejä aktiivisesti. Työ vaatii joustavuutta sekä valmiutta ja halukkuutta olla mukana kehittämässä ja rakentamassa uutta. Työskentelet yli tiimi- ja organisaatiorajojen asiakkuuksien, myynnin, markkinoinnin, tekniikan ja datan risteyskohdissa.

Muutama sana meistä…

Yrityspalveluiden Liiketoiminnan tuki -yksikkö toteuttaa tehtäväänsä kahdessa roolissa: toimimme vahinkovakuutuksen yritysasiakaspalveluiden myynnin, asiakkuuksien ja palvelualueiden tukena sekä varmistamme digitaalisen läsnäolon kaikissa kanavissa. Asiantuntijoidemme taustat vaihtelevat, mutta meille kaikille on tärkeää positiivinen ja välitön ilmapiiri - teemme töitä rennosti yhteistuumin, toisiamme tukien ja ideoitamme jakaen.

OP Ryhmässä pääset työskentelemään osana asiantuntijatiimiä, mikä tarjoaa oivalliset puitteet oman osaamisen kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Pääset näkemään ja vaikuttamaan osaltasi digitaalisen liiketoiminnan kehitykseen. Työpaikkasi sijaitsee Vallilassa.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Terhi Wimmer p. 050 532 6974 kertoo sinulle mielellään lisää 13.4. klo 9-11. Voit myös lähettää Terhille kysymyksesi sähköpostitse: terhi.wimmer@op.fi.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi OPn uramahdollisuudet –sivuston kautta viimeistään 22.4.2018 mennessä.