(Poistunut julkaisusta)

Business Data and Reporting Lead
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Haemme nyt Helsinkiin, Jyväskylään, Tampereelle tai Turkuun intohimolla datan hyödyntämiseen suhtautuvaa kollegaa

Business Data and Reporting Lead -tehtävään.

Tässä roolissa saat mahdollisuuden hyödyntää asiantuntemustasi ja vaikuttaa Digian liiketoiminta-alustan, -järjestelmien ja -prosessien kehitykseen ja hyödyntämiseen niiden koko elinkaaren osalta. Pääset yhdistämään työssäsi liiketoiminnan tukemisen ja mahdollistamisen, vaihtelevat projektit sekä jatkuvaluontoisen kehittämistyön.

Tehtävä on Digialla uusi ja työskentelet osana Digian CIO Office -tiimiä. CIO Office -tiimissä mahdollistamme ja tuemme Digian liiketoimintaa organisoimalla, toteuttamalla sekä kehittämällä koko organisaatiomme toimintaa kattavaa data-, teknologia- ja järjestelmäarkkitehtuuria. Työskentelemme asiantuntijoiden kanssa tuottaaksemme laadukkaita kokonaisuuksia aina IT-infrastruktuurista järjestelmätasolle asti.

Tehtäviisi kuuluu

 • Kehittää, fasilitoida ja koordinoida aktiivisesti ja suunnitelmallisesti tiedon hallintaa ja laatua sekä sen hyödyntämistä yli organisaatio- ja järjestelmärajojen.
 • Datan hyödyntämisen kypsyystason systemaattinen kehittäminen (mm. koulutus ja konsultointi).
 • Vastaat vuoden 2022 alusta käyttöönotettavan Digia Business Engine liiketoimintajärjestelmän raportointiratkaisusta.
 • Kehittää ja ylläpitää Digian omassa käytössä olevaa Data platform -alustaa tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan, tukitoimintojen ja teknologiakumppaneiden kanssa.
 • Osallistua tiedon turvallisuuden ja tietosuojan valvontaan, ylläpitämiseen ja kehittämiseen.
 • Osallistua liiketoiminnan muutos- ja kehityshankkeiden suunnitteluun ja vetoon sekä toimia projekteissa asiantuntijana.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen paikan olla rakentamassa ja kehittämässä Digiaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu entistä paremmin – yhteispelillä työntekijöidemme, asiakkaiden ja kumppaniemme kanssa. Tiimimme on Digian liiketoiminta-arkkitehtuurin keskiössä ja tarjoaa haastavan, mutta palkitsevan tehtäväkentän kasvuyhtiössä. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä kollegoidesi lisäksi prosessien omistajien, liiketoimintayksiköiden asiantuntijoiden sekä organisaation eri sidosryhmien ja kumppaneiden kanssa. 

Menestyt tehtävässä, jos sinulla on

 • intohimo datan hyödyntämiseen
 • käytännönläheinen asenne työskentelyyn
 • kokemusta liiketoimintaprosesseista, mittaamisesta ja raportoinnista sekä niiden kehittämisestä
 • positiivinen, yhteistyökykyinen ja ratkaisuhakuinen asenne
 • hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
 • halua ja kiinnostusta jatkuvaan oppimiseen


Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa 17.1.2021 mennessä! Käymme hakemuksia aktiivisesti läpi jo hakuaikana ja olemme potentiaalisiin ehdokkaisiin yhteydessä mahdollisimman pian. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä ja Digialla työskentelystä voit olla yhteydessä Mikko Salmensaareen. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com.  


Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 300 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.