Business Coordinator, Suomen Rakennuskone Oy, Sodankylä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020
Etsimme joustavaa, huolellista ja reipasta liiketoimintakoordinaattoria. Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset työskentelemään laskutuksen, järjestelmäintegraatioiden, raportoinnin sekä erilaisten liiketoimintaa tukevien tehtävien parissa. Tehtävässä tulet saamaan kattavan perehdytyksen ja rooli sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle tai aikaisempaa työkokemusta omaavalle liiketaloustaustaiselle henkilölle. Mikäli työskentelytavoissasi korostuu tarkkuus sekä oma-aloitteisuus ja olet innovatiivinen ja aktiivinen tiimipelaaja, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Business Coordinator on Suomen Rakennuskone Oy:lla kokonaan uusi positio, jonka avulla halutaan tehostaa operatiivisten prosessien, kuten laskutuksen ja raportoinnin, sujuvuutta. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu sisäisen ja ulkoisen laskutuksen toteuttaminen ja valvonta. Huolehdit, että laskut luodaan ja lähetetään aikataulussa ja varmistat oikeilta sidosryhmiltä laskuihin tarvittavat tiedot. Muina tehtävinä vastuisiisi kuuluu raportoinnin tuottamista päivä- ja kuukausitasolla esimerkiksi työajanseurannasta ja liiketoiminnan luvuista. Käsittelet raporttien varten dataa Excelissä ja PowerBi:ssä ja näistä kerättyjen tietojen pohjalta tuotat johtopäätökset visuaaliseen muotoon. Tulevaisuudessa pääset myös toimimaan mukana uusien toiminnanohjausjärjestelmien integrointi- ja käyttöönotto projekteissa.

Tarjoamme


* Vakituisen työpaikan uudessa positiossa, jossa on sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta
* Monipuolisen työnkuvan ja hyvät kehitysmahdollisuudet
* Mahdollisuuden päästä osaksi motivoitunutta ja osaavaa työporukkaa, jossa puhalletaan yhteen hiileen

TYÖNKUVA

* Sisäisen ja ulkoisen laskutuksen hoitaminen
* Raportointi
* Järjestelmien integrointi- ja käyttöönottoprojektit
* Tiivis yhteistyö ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on kaupallinen koulutustausta ja hieman aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Sinulla pysyy langat käsissä ja pystyt saman aikaisesti hoitamaan useampaa projektia. Kanssasi on helppo tehdä yhteistyötä ja sinulla on vertaansa vailla oleva can do -asenne. Heität mielelläsi uusia ideoita ja ratkaisuja ilmoille ja sinulla on rohkeutta viedä asioita eteenpäin. Viihdyt rennossa työyhteisössä, mutta olet työotteeltasi tarkka ja suunnitelmallinen. Ymmärrät, että työlläsi on suuri merkitys ja kannatkin vastuun työstäsi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva kaupallinen koulutustausta (amk/yliopisto)
* Hieman aikaisempaa työkokemusta hallinnollisista työtehtävistä (esim. raportointi, laskutus)
* Hyvät yhteistyö- ja kommunikointitaidot sekä itsenäinen ja määrätietoinen työskentelyasenne
* Hyvä excel-osaaminen
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen PowerBI:n sekä toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Kevitsan kaivos, Sodankylä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Suomen Rakenennuskone Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Suomen Rakennuskone Oy (SR-O) on 1992 perustettu maailman toiseksi suurimman maarakennus- ja kaivoskoneiden valmistajan Komatsun valtuutettu maahantuoja Suomessa. Maahantuonti meille merkitsee koneiden myynnin lisäksi osallistumista huollon sekä varaosa- ja varustepalvelujen kautta koneiden elinkaarikustannusten ja parhaan tuottavuuden suunnitteluun asiakkaidemme yhteistyökumppanina. Kumppanuuteen kuuluu konehankinnan ja jälkipalveluiden lisäksi erilaisten rahoitusmallien ja vakuutusratkaisujen löytäminen asiakkaillemme. Koemme, että tuloksen teko on yhteinen asiamme.

Tuoteohjelmaamme kuuluvat myös Hamm-jyrät, Husqvarna-maantiivistäjät ja KVX- sekä Hensley-kauhat ja kauhojen kulutusosat. Suomen Rakennuskone Oy on yksi johtavista maarakennus-, materiaalinkäsittely- ja kaivoskoneiden sekä niiden kulutusosien toimittajista Suomessa.

Tutustu myös Facebook-sivuihimme
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot