(Poistunut julkaisusta)

Business Coordinator pohjoismaiseen pörssiyhtiöön
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018
Haemme Business Coordinatoria pohjoismaiseen pörssiyhtiöön. Työpaikka sijaitsee Espoossa, aivan metroaseman vieressä.

Työssäsi hoidat nimettyjä asiakkuuksia osana asiakkuustiimiä. Käyt konsultoinnin välitykseen liittyviä hinta- ja sopimusneuvotteluja, vastaat sopimushallinnosta, ylläpidät ja kehität asiakas- ja toimittajasuhteita sekä seuraat kannattavuutta ja prosessien sujuvuutta.

Toivomme että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, olet järjestelmällinen, ongelmanratkaisukykyinen ja oma-aloitteinen. Osaat priorisoida asiat ja olet tottunut työskentelemään osana tiimiä. Eduksi lasketaan korkeakoulututkinto, ruotsin kielen taito ja kokemus hinta- ja sopimusneuvotteluista.

Saat itsenäisen ja vastuullisen roolin, mukavat ja auttavat kollegat sekä mielenkiintoisen työn kasvavalla toimialalla, modernissa konsultoinnin palveluyrityksessä.

Hae tehtävää järjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - avoimet työpaikat - Business Coordinator pohjoismaiseen pörssiyhtiöön. Riittää että täytät pakolliset kentät ja liität mukaan hakemuksen ja/tai ansioluettelon. Lisätietoja antaa tarvittaessa Temp-Teamillä Miika Nykänen numerossa 040 544 9444 (arkisin 10-15). Hae tehtävää viimeistään 25.2.2018.